Súlyos! Mi bajom lehet?
Hülyén hangzik de kérem adjatok öszintén tiszta választ mert segítségre van szükségem.
A helyzet a következő nem vagyok pszichopata teljesen rendben van az agyam és az elmém.
Azonban olyanokat álmodok ami teljesen érthetetlen nem is történt meg velem de mindig más helyzet jön fel.
Most tegnap éjszaka azt álmodtam hogy verekszem és megyek előre és ütök, na itt az a legnagyobb probléma hogy magam ütöm magamban okozok kárt, éjjel szinte széjjel vertem saját fejem, és nem fájt, ilyenkor nem tudtam felkelni folytatodott tovább vagy fél órán át a saját fejemet ütöttem. És közben azt éreztem hogy verekszek, mentem és ütöttem.
Ma reggel lila be dagadt szemmel keltem, magam. Is csak annyit mondtam hogy jó isten.
Iskolába haverokis kérdezték mi van veled kivel bunyoztál én semmit nem tudtam mondani.
Nagyon cinknek érzem ezt elmondani akárkinek.
Nem merek lefeküdni mert legközelebb az oromat töröm el vagy megfojtom magam?
Olyan élethűek ezek az álmok hogy teljesen észre sem veszem magam, hogy mit csinálok magammal, de folyton kárt teszek magamban, pedig napközbe tiszta észel ilyen eszembe se jutna.
18 éves fiú vagyok, tehát nem is egy gyerek úgy mondva.
Mit javasoltok? Igy nem lesz sok jövöm
Igen mondasz valamit. Azt azonban elfelejtettem írni hogy hogy nem vagyok sem holdkóros sem emós vagy bármi más, sőt nem is csípázom ezeket. Ez szerint nem szoktam álmomban járkálni, csak fekszek és a közben történik ez.
Valamint az idegesit ilyenkor a legjobban hogy nagyon szeretem a lányokat, szeretek velük beszélgetni valamit ismerkedni.
Hogy menjek így oda akárki hoz is? Egyből csicskának fognak gondolni hogy megvertek, közben meg nem is.
Miguel kb egy ősem er szintjén áll
minél hamarabb menj el pszichológushoz!
Tudom, kedves utolsó, hogy nehéz elfogadni, de az embert ugyanúgy az ösztönök és a hormonok vezetik, mint a kutyáját. Vannak szabályaink, vannak korlátaink, ezért nem szarunk a bokorba, és nem harapjuk meg a postást. Megtanulunk viselkedni, megtanulunk elfojtani dolgokat, de nem tagadhatjuk meg származásunkat.
Pszichológus? Pszichiáter? Az orvostudomány bevallottan semmit sem tud az elme működéséről Hasraütésszerűen írnak fel "gyógyszereket", aztán azok mellékhatásaira újabbakat.
Szerintem igaza van Miguelnek, azonban annyit hozzá füznék a válaszaidhoz hogy a nők nem szeretik a gyengéket lehet te így vélekedsz róla mint férfi, de a nőknek sajnos egyébként másként müködik az elméjük.
Nem tudom hogy fog ez most alakulni, két hétig. Mindenki engem fog bámulni azzal a tudattal hogy meg vertek közben meg a saját. Magamnak köszönhető ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!