Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi bajom lehet? Súlyos?

Mi bajom lehet? Súlyos?

Figyelt kérdés

16éves lány vagyok, köülbelül 3 napja, este 10 után ha felkelek a fotelból erősen elkezdek szédülni, akrhányszor felkelek, eddig is tapasztaltam haonlót de nem ennyire erősen, eszek, iszk rendesen azzal nincs baj. esetleg idegesség sressz kiválthatja ezt?

ja és valamelyik nap kint voltam, azt hiszem ez péntek délelőtt volt, szintén reggeliztem és ittam rendesen, de elkezdtem izzadni, a szivem hevesen vert, lesápadtam ésállni alig birtam, leültem, onnantól csak remegtem. voltam már elájulva.... ez ahoz hasonló.

mi lehet a bajom?

2014. júl. 9. 23:04
 1/2 anonim ***** válasza:
lehet hogy leesett a vércukrod. ha nem múlik el menj el a háziorvoshoz
2014. júl. 9. 23:19
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia. Egy vérkép jó lenne. De ha minden igaz vérszegény lehetsz. Rengeteg fiatal lány az főleg ha nem eszik elég zöldségeket és gyümölcsökket.

Ajánlom hogy csináltass egy vérvételt esetleg ha komolyabb probléma állna a háttérben akkor legalább hamarabb kiderül. Nem jó az ilyet húzni halasztani.

2014. júl. 9. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!