Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Súlyos! Mi bajom lehet?

Súlyos! Mi bajom lehet?

Figyelt kérdés

Hülyén hangzik de kérem adjatok öszintén tiszta választ mert segítségre van szükségem.

A helyzet a következő nem vagyok pszichopata teljesen rendben van az agyam és az elmém.

Azonban olyanokat álmodok ami teljesen érthetetlen nem is történt meg velem de mindig más helyzet jön fel.

Most tegnap éjszaka azt álmodtam hogy verekszem és megyek előre és ütök, na itt az a legnagyobb probléma hogy magam ütöm magamban okozok kárt, éjjel szinte széjjel vertem saját fejem, és nem fájt, ilyenkor nem tudtam felkelni folytatodott tovább vagy fél órán át a saját fejemet ütöttem. És közben azt éreztem hogy verekszek, mentem és ütöttem.

Ma reggel lila be dagadt szemmel keltem, magam. Is csak annyit mondtam hogy jó isten.

Iskolába haverokis kérdezték mi van veled kivel bunyoztál én semmit nem tudtam mondani.

Nagyon cinknek érzem ezt elmondani akárkinek.

Nem merek lefeküdni mert legközelebb az oromat töröm el vagy megfojtom magam?

Olyan élethűek ezek az álmok hogy teljesen észre sem veszem magam, hogy mit csinálok magammal, de folyton kárt teszek magamban, pedig napközbe tiszta észel ilyen eszembe se jutna.

18 éves fiú vagyok, tehát nem is egy gyerek úgy mondva.

Mit javasoltok? Igy nem lesz sok jövöm

2014. nov. 12. 16:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Látom, nem jól fogalmaztam, nem réted a lényeget. A nők valóban nem szeretik a gyengéket. De az a gyenge, aki a számítógépe zsinórjaiba gabalyodva tölti a napjait, és nem az, aki olyan életet él, amiben megsérül.

Így már tiszta? Ha meglát valaki, nem azt fogják gondolni, hogy megvertek, hanem azt, hogy verekedtél. Óriási különbség!

2014. nov. 12. 18:00
 12/12 A kérdező kommentje:
Igen tiszta, de mindenki aki csak rám néz nevet itt például csak a lányokra célzok. El nem tudom képzelni mi vicces lehet ebben
2014. nov. 12. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!