(nyilván egy gyerek nem úgy művelt, mint egy férfi, a gyerek humorérzéke is nagyban eltér a férfiétől, meg felsorolhatnám kb. az összeset, amit eddig leírtam. ne hasogass szőrszálat)
2015. jan. 4. 02:35
42/55 anonim válasza:
De a tök csupasz kukker sem férfias és értelmwtlen mert másnap màr bújik is elő a szőrzet,így bőven elég lenne csak nagyon rövidre levàgni.
Egyszerűen a kukker csupaszítása nem férfias dolog!
Itt a téma erre irányult,nem a férfi és férfiasság szó teljes kielem6éséről,hogy mi is az.
Hanem arról szólt hogy nem férfias dolog,tevékenység a test intim részének teljes lecsupaszítása.
2015. jan. 4. 16:29
43/55 Sowilo válasza:
De nem érted az egészet. Senki nem nyírja le minden nap. A homokosok sem. Mindenki úgy képzeli el, hogy aki nyírja a farkát, annak állandóan tükör sima. Egy frászt, másnap már borostás, két hét múlva egy centi, aztán lehet újra nyírni.
2015. jan. 4. 19:33
44/55 anonim válasza:
Én pont erről írtam,hogy felesleges csupaszra nyírni,mint valami kisfiú,hiszen úgyis egyből nő is ki a szőre,vegyen olló aztán vágja jó rövidre akkor 1-3 napra se lesz csupasz,alíg pelyhes
2015. jan. 5. 15:42
45/55 anonim válasza:
De nem àllandó csupaszságot képzelünk el
Csak értelmetlen dolog hogy 2-3 napra csupadz,alíg pelyhes legyen,ott az olló akkor marad egy kis szőrzet
2015. jan. 5. 15:44
46/55 Sowilo válasza:
Nem fogok ollóval szarakodni mint valami homokos, annyi időt sem akarok rászánni, lekapom egy perc alatt borotvával mint az arcomat, aszt jónapot. 1-2 napig csupasz, mindenki kibírja. Egy nő sem mondta még eddig, hogy addig nem dug velem amíg vissza nem nő. :D
2015. jan. 5. 19:49
47/55 anonim válasza:
Hàt az sokall buz isabb hogy mint a kislányok leborotválod csupaszra
A férfiaknak hamarabb meg van erről a véleményük,bár sokszor nem szólnak be,csak ha nincs ott akkor tárgyaljàk ki.
2015. jan. 6. 12:48
48/55 Sowilo válasza:
Képzeld el, ahogy ollóval szerencsétlenkedek...:D Arról meg nekem van meg a véleményem, akinek bármiféle véleménye van más péniszéről.
2015. jan. 6. 15:07
49/55 anonim válasza:
Itt a szőrtelenségről és a csupaszításról alkotnak véleményt.
2015. jan. 8. 20:01
50/55 Sowilo válasza:
Új értelmet adsz a 'szőrszálhasogatás' kifejezésnek... :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!