Fiúk. Amikor nyilvános zuhanyzoban zuhanyoztok meztelenul, akkor elszoktatok takarni magatokat?
Zavar titeket ha meztelenul látnak titeket?
17/f
Itt senki nem fogyatékos ês nem írtam hogy te meg a többi csupika tehetne mindenről.
Itt csak te vagy csupika ezért sértődsz meg hogy férfiatlannak tartjuk a csupaszságot férfiak esetében!Mi csak arről írtunk nem férfias làtvány,nem vádaskodtunk!
Abban igazad van arra van időd amire szánsz,de könnyű helyzetben van aki városban él,vagy gazzal fűt mint akinek fát kell hasogatnia rendszeresen,meg szenet becipelni,begyújtani,salakozni.
Bàr emelett is marad idő,de a következő ami fontos van e pénz rá,ugyanis mêg nagyon fiataloknal is van hogy szinte mindent haza ad hogy meg tudjanak normalisan élni,nemcsak 30-40 éveseknél.
Aztán igen a tested tudod formazni de ha tök alacsony vagy nem leszel magas,vagy ha kopasz vagy nem lesz hajad,vagy ha nagyon gáz az arcodbaz marad.
Testet talan tudsz alakítani bar továbbra is azt mondom a többségnek nincs arra ideje hogy kocka hasat gyúrjon ki,csak arra van ideje hogy szinten tartssa az egészségét,súlyát.
Apám tök vékony,nem eszik sokat,hasa az viszont van.
De hiába az izmos test akar ferfi,akár nő valaki ha alapból meg furán nêz ki.Van amin nem lehet változtatni.
Sowilo neked és mindenkinek boldog új évet kívánok!
És ne vedd fel támadásnak,hogy más véleményen vagyok,meg mások is,itt nem a személyedet támadjuk,csak egy témában eltér a véleményünk.
Engem meg azért támadtak,de sző szerint,csak ketten mert nem tartom normális dolognak ha testvérek bármilyen sexuális módon érintkeznek(pl egymásét húzkodják)vagy heteronak magukat vallok még kamaszoknál sem.De ennek ellenére kiállok a véleményem mellett.
Hozzájuk képest hogy te a csupaszat szereted eltörpül,abban semmi számomra beteges nincs.
Ne hogy ezt sértèsnek vedd ám.
Továbbra sem véleményekkel szeretnék vitatkozni, eddig sem azt tettem. Mindenféle személyes véleményt félretéve objektív érveket szerettem volna, miért nem férfias egy önmagában tisztességesen kinéző, de fanszőr nélküli férfi test. Én is érveltem amellett, hogy miért lehet férfias. Leírtam, hogy az ókori rómaiaknál, az egyiptomiaknál, és még sok más népnél az összes férfi mindenhol borotválkozott, mert a tisztaság jelképének tartották. Ez kőbe van vésve. Vagy meg lehet kérdezni egy festőt, hogy mivel ábrázolja a férfiasságot, általában jóval a test formája után említ meg bármiféle szőrzetet, és az is elsősorban valami szakállféle, vagy mellszőr. A görög szobrokon is minimális fanszőrzetet ábrázoltak, egyéb helyen meg szinte egyáltalán nem, mégis a mai napig a férfiasság szimbólumaiként funkcionálnak. Hoztam fel sportokat, amiknél pedig előnyt jelent a csupaszság, és ugye a sport is férfias dolog.
Visszafele pedig kb. egy érvet sem kaptam, csak erősen szubjektív személyes véleményeket.
/sehol nem beszéltem testmagasságról, és egyéb nem formálható dolgokról sem írtam. a kockahasat sem említettem, de nem is kötelező egy jó testhez, a vízilabda válogatottban pl. egy darab kockahasat nem látsz, mégis jól néznek ki/
Azért nem férfias látvány ha tök csupasz valaki mert a férfi nem csupasz.
Most indulj ki onnan hogy amikor elkezd egy kis srác szőrösödni akkor azt mondjuk férfiasodik,kezd férfivá érni,ez az első jel.
A csupaszságot a férfiassággal nem tudom azonosítani!
Azt mondja valaki csupasz nem egy felnőtt férfi fog eszembe jutni,ahogy a többségnek sem.
Régi kulturákat,szokásokat azért nem annyira jó felhozni mert sok olyat is tettek/tesznek amibe belegondolni is rossz.
A katonák sokszor nagyon sokáig nem láttak nőt így csinálták egymással(ellangyultak,ez a kisebbik rossz),de ami nagyon rossz kisfiúkat hozattak magukhoz azokat ron tották meg,sokszor hogy ne derüljön ki meg is ölték.Elszórakozgatáshoz is gyerekeket hoztak nemesekhez is.
Aztán nézd meg a világban sok helyen szokásokra hivatkozva még mindig durva,felesleges hagyományokat végeznek,fiúknál,lányoknál még mindig van nemiszerv csonkolás érzéstelenítő,higénia nélkül,de érzéstelenítő mellett is egészséges testet nem kellene csonkolni,vagy a lányok felhîzlalása mert az adott országban az a szokás,vagy a gyerek késsel,tűvel történő tetoválása arcon,testen,a nyak megnyújtása nyakláncokkal,a végén ha levennék a nyakláncot akkor meg is fulladna stb.
Az adott országok ezt látjàk szépnek ês a gyerek testi/lelki egészsége nem számít,csak a szókás,még ha bele is halhat a gyerek
"Azért nem férfias látvány ha tök csupasz valaki mert a férfi nem csupasz."
"A csupaszságot a férfiassággal nem tudom azonosítani!
Azt mondja valaki csupasz nem egy felnőtt férfi fog eszembe jutni,ahogy a többségnek sem. "
Ezek nem érvek, hanem vélemények, vitában ezeknek nincs helyük. Csak azért tisztázom, hogy ne legyen félreértés: nem a véleményedet nem fogadom el. Tiszteletben tartom, illetve semmi közöm hozzá.
A kissrácos dologra is írtam. Ha egy férfi teste csak a szőrzet miatt különbözik egy kisfiúétól, akkor ott baj van. Egy felnőtt férfi magasabb, erősebb, nagyobb a farka, mélyebb a hangja. Férfias még, ha biztonságot tud nyújtani egy nőnek, anyagilag és fizikailag egyaránt. Intelligencia, műveltség, iskolázottság, testi erő, sporteredmények, humorérzék, stb stb stb, ezek mind hozzátartoznak a férfiassághoz. Ezek közül csak egy szempont, hogy szőrös-e a farka... ennyi erővel az sem férfias, akinek nincs 20cm, mert a kisfiúknak is kicsi van?
A régi kultúrás dolog itt csak terelés. Egy részt én egy szót nem írtam zsidókról és arabokról(nemiszerv csonkítás), sem afrikaiakról(nyaknyújtás, gyerektetoválás, stb), sem egyes szűk indiai közösségekről(nők hizlalása). Pedofília csak a görögöknél volt divat, Egyiptommal akkor mi van pl? A homoszexualitás pedig ma is létezik, de normális ember ezért nem ítéli el a másikat.
Kontra: a mai kultúrák nem tesznek egytől egyig szörnyű dolgokat? Kommunizmus, liberalizmus, feminizmus, fajgyűlölet, cionizmus! Gyógyszerbiznisz, drogbiznisz, emberkereskedelem! Nőknél divat az anorexia, férfiaknál a kokszolás! A média mindenféle szennyel mossa a gyerekek agyát. Ha ezt egy középkori ember látja, szerinted nem fossa össze magát?:D
És tudod, mi köze van ezeknek ahhoz, hogy a szőrtelen farok férfias-e? Semmi! Az ég világon semmi! Nem is értem, miért hoztad fel, hiszen az, hogy milyen szörnyűséget tettek régen/ma az emberek, egyáltalán nem függ össze azzal, hogy egyéb, ettől teljesen független dolgokban igazuk volt/van-e.
Azért a legtöbb férfi sem 20 cm pénisszel szaladgàl,fóleg hogy nem àlló lompival mászkálunk,a làba között,nem ez az átlag.
Ha meg vérpénisze van akkor egy kisgyerek mérettel vetekedik akàr,vagy ha nem túl magas,azért elêg sok 13-14 éves kamasz írja hogy màr 180 cm magassak akàr és méretekben sem olyan kicsikék!
De attól,hogy tele van pénzzel valaki még nem férfias!Nekem az sem férfias igazán akit az anyja rendez mert önállótlan,vagy ki van nya lva a segge a kapcsolatban és semmit nem csinál meló után,csak döglik,meg adjanak neki kajàt.
Nekem a férfi szó egyben a felnőttet is jelenti,a felnőtt meg önálló ember,feladatokkal,kötelezettségekkel stb.
De egyszerűen nőies dolog a test teljes szőrtelenïtése.
Nem tudok erre a tevékenységre úgy gondolni mintbegy férfias tevékenység!!!
Tehàt nem azt mondom te ne lennél férfias,hanem azt hogy amit csinàlsz az nem férfias tevékenység.
De értem mit mondasz,miről beszêlsz,persze a férfiassàg több tényezőból àll,függ.
De itt mint kinézetről van szó.
Itt a külső làtvànyról,kinézetről van szó és àtlag emberekről,àtlag kinézetűekről.
Melegekről annyit nincs velük nagy bajom,kimutatták az agyuk eltér.Én azon akadok ki amikornitt arról olvasok a testvére cucosát fogdossa,húzkodja,ez nagyon beteges,nem normális dolog.Vagy magàt heteronak mondó a haverja cuccát akarja fogdosni és fogdostatni akarja,húkodtatni a haverjával a cuccosát!Mi heterokéni kiskamaszként is a csajokra voltunk kíváncsiak.Ez a sajàt nemed taperjon ez nem tudom mi?
Sok korombelit ismertem egy ilyen sem volt köztük.
Műveltsége gyereknek is lehet akàr,mert valljuk be az àtlag ember nem agyon művelt,tehet legyen veleszületett intelegenciàról most szó,humor,sport eredménye is lehet gyereknek,az àtlag emberek nem ezzel jeleskednej!
Magasság sok férfi 170 cm magas csak,13-14 éves kis srácok is sokszor ekkorák,súly férfi is lehet gizda,lehet kis méretű odalennt,hiszen 13-14 évesek akik kb ilyen magasak 13-14 cm méretről írnak,sok férfinek isbekkora van.
De mondom itt arról van szó ez nőkre jellemző tevékenység,ez nem férfias dolog.
"De egyszerűen nőies dolog a test teljes szőrtelenïtése."
Ááááácsi. Én kizárólag a pénisz szőrtelenítéséről beszéltem. A mellkasomról pl. le nem nyírnám, az jól néz ki. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!