Fiúk. Amikor nyilvános zuhanyzoban zuhanyoztok meztelenul, akkor elszoktatok takarni magatokat?
Zavar titeket ha meztelenul látnak titeket?
17/f
# 18 78kg vagyok, szálkás-izmos testalkattal. Annyi az egész, hogy nem vagyok szőrös. Férfiasabb nálam egy tunya, sörhasú, de tetőtől talpig szőrös ember? Vagy egy vasággyal együtt 30 kilós, de szőrösfarkú kocka? Ne kezdjél már nekem itt filozofálni a marhaságaidról. Túlmisztifikálja mindenki ezt a farokszőr dolgot, mint ha ezen múlna a férfiasság. Az emberi test szépségét, férfiasságát a formái adják, ezen kár is vitatkozni, ezt rengeteg művész megerősítette már a történelem során, és pl az ősi egyiptomiak, rómaiak(és sok más nép) pl. tetőtől talpig csupaszok voltak, csak a hajukat hagyták meg. Nem úgy kéne erre gondolni, mint egy újonnan felkapott divatra.
Higiénikusabb nem lesz a csupasz test, az igaz, de ha tisztán van tartva, azzal sincs semmi gond.
Azt meg hogy gondolod, hogy egy kisfiú testéhez hasonlítod egy szőrtelenített férfi testét? Ha a te tested és egy kisgyerek teste között kizárólag csak a szőrzet a különbség, akkor javaslom, menj orvoshoz, majd kapsz hormonkezelést, mert ez nem normális. Ennyi erővel a kopasz embert is röhögd ki, mert egy csecsemőére hasonlít a feje.
A férfias megjelenés része a szőrzet. Ennyi. Többek közt ez különböztet meg minket a nőktöl (meg a kisfiúktól).
Nyílván a formák is sokat számítanak, de igazán ezek együtt adnak férfias megjelenést. Láttam már kigyúrt srácot teljesen szőrtelen, de ahelyett, hogy a formáit irígyeltem volna, inkább a röhögőgörcsömet kellett visszafognom -> egyszerűen röhejesek a csupasz férfiak.
Nem kell őserdő, de trimmelni is lehet.
Érveket nem kaptam, csak "ez nem így van ennyi" kategóriás visszavágásokat, meg egy személyes anekdotát.
A konzervatív embernél csak egy rosszabb van: aki próbál konzervatívnak tűnni, mert azt hiszi, vagány.
Ez nem visszavágás, csak vélemény.
Egyébként a konzervatívizmus mióta vagány?
Nálam ez a kettő nem passzol össze...
Minden esetre nem kell ennyire felkapni a vizet, ha találkozol egy ellentétes véleménnyel, és egy személyes anekdotával. Vannak ennél vérlázítóbb dolgok is, hidd el.
Hát a csupaszított férfi test lehet akármilyen kigyúrt természetellenes!A túl kigyúrt sem természetes!
De én sem tudom a csupasz testet a férfi vagy férfiasság szóval azonosítani!
Sehol sem férfias,és általában a csupaszokról meg is van a véleményük a férfiaknak,nem tiniknek,vagy alíg múlt nagykorúaknak,csak van aki azért nem vállalja a véleményét mert netán a haverja is kissé nőkre jellemző szokás híve megbántaná,vagy nem akar vitázni és megtartja magának a véleményét.
Akinek meg dolgozik annak túl sok ideje nincs a testével foglalkozni oly mértékben hogy kocka hasa legyen,felnőtteknêl ugyanis a meló után otthon is van tenni való!
De aki pocakos nem bíztos hogy azért az mert nem figyel magára,és folyton eszik,vagy lusta,vannak genetikai adottságok amiken nem mindig lehet változtatni,van aki sosem tud hízni,nem lesz magas,izmos,vagy ha a testêvel foglalkozna is sebész kellene hogy előnyôs külsőt szabjon neki!
Igényességnek is van egy egészséges határa,de sok férfi átlépi amikor olyan piperköc hogy a tükör elől alíg lehet elüldözni(manikür,pedikür,kozmetikus túlzás stb)
Csupaszítani felesleges is mert masnap mar úgyis bújik elő a szőr!
Ne legyen dzsungel de meztelen csiga se egy férfi!
Úszokról annyit hogy vannak fent képek ahol sima edzés van és én hónajszőrt ês has szőrt is láttam,Gyurtáról is láttam ilyen képet.
Lehet ha versenyre megy akkor más a helyzet már,de ez is azt mutatja ha nem szükséges nem kis csupasz csiga!
Meg nem világbajnok úszó vagy te!,ha már itt felhoztad ezt.
Műugroknál is láttam némi hasi szőrt sokszor
Örülök, hogy ennyire véresen komolyan veszed, ki mit csinál a fanszőrzetével. Ha gondolod, szervezz egy eseményt, ahol szőrtelen farkú férfiakat vertek agyon, és ástok el. Mert ugye egy normális ember mélységesen megveti a farokszőr nélkülieket. Igazán károsak a társadalomra, rengetegen halnak meg miattuk évente, ők a felelősek a környezetszennyezésért is, meg amúgy mind náci, kommunista, liberalista. Egyszerre.
Természetesen a "genetikai adottság" és a "nincs időm" szöveg is előkerült. Olyan genetikai adottság nem létezik, hogy csak szarul tudsz kinézni. Ahhoz hormonális betegség kell. Én is azt hittem, hogy örökre 45kg maradok, mielőtt el nem kezdtem biológiáról olvasni... ez a tévhit a tudatlanságból ered. Olyan sincs, hogy nincs idő edzeni és egészségesen kajálni. Én is dolgozok, mégis van időm. Akkor is volt időm, mikor pincér voltam, és 6 napot dolgoztam 12 órában, és az otthoni teendőket is el kellett látni. Arra van időd, amire szeretnéd.
Igazad van, sok férfi túlságosan piperkőc. De ez fel nem fogom, hogy jön ide.
Nem vagyok világbajnok úszó, sőt, úszó sem vagyok. Ennek ellenére úszók közül sokan a lábukat is borotválják. Nyilván nem mindenki, ilyet sem állított senki. Annyit mondtam, hogy nekem személy szerint jobb a teljesítményem ha nem vagyok mindenhol szőrös. Aki ezt nem tartja tiszteletben, az egyszerűen szellemi fogyatékos.
Boldog új évet egyébként!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!