Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 1 férfinak lehet olyan baja,...

1 férfinak lehet olyan baja, h mindig a hasán fekszik evvel nyomva a péniszét és ettől nem nő neki?

Figyelt kérdés
2010. jan. 28. 14:38
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Persze, én azért alszom állva, mert így csak lóg és még nyúlik is.
2010. jan. 28. 14:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez természetes. Ami el van nyomva, az nem fejlődik.
2010. jan. 29. 21:07
 3/6 anonim válasza:
én próbálkoztam vele de kilyukadt az ágy és azt vettem észre hogy a port törlöm a farkammal:S
2010. febr. 2. 14:48
 4/6 anonim válasza:
Szerintem,nincs összefüggés. Ha lenne senki sem aludna hasson a férfiak közül.Lehet kellemetlen de nem hiszem hogy a növekedést befolyásolja mert az biológiai folyamat függvénye és nem alvásé.Kiemelném hogy ez csak az én saját véleményem. Miért nem növekszik? Lehet a kor és lehet hogy nem tűnik fel hogy növekszik mert idő függvényben nem sok.Nem mindegy hogy nyugalmi vagy fokozott állapotban nézed.És az sem, hogy milyen időközönként.
2010. febr. 3. 10:19
 5/6 anonim válasza:
100%
Ez maximum kifogás lehet a kis méretre...
2010. febr. 4. 02:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez csacsiság! Ha kicsi a péniszed, ezen lehet segíteni. Léteznek ACAI bogyó alapú készítmények, melyekkel a problémád orvosolható (nam olcsó!). Ilyenek pl. a SizeGain, VigRx,Vimax, stb. készítmények. hatékonyak, a havi kezelési költség 10-15.000 Ft., interneten megrendelhetők. Az esetek 80-90%ában hatásosak. Ha mégsem, marad a plasztikai műtét. De jól gondold meg. A Punci is olyan, mint a fütyi! van kicsi, meg nagy (meg közepes). Ha ilyen terápiás marhaságokkal nem akarsz bajlodni, keresd meg azt a "lakatot, melybe jó a kulcsod"! Hidd el, nagyon sok finom kicsi punci van a világon, melyek nem bírják a nagy bránert!!! Ezek csak Terád várnak!
2010. febr. 4. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!