Ki tornáztatja a péniszét a nagyobb méret vagy a hosszabb erekció érdekében?
2010. márc. 16. 18:54
1/7 anonim válasza:
én csak azért h szép kockás legyen
2/7 anonim válasza:
Például én. (Most, hogy ezt megtudtad, jobb lett neked?)
3/7 A kérdező kommentje:
Igen! :D
Szeretném megtudni hogy ki tesz annak érdekében(hányan vannak) hogy neki és a barátnőjének is jobb legyen. ;)
2010. márc. 16. 19:14
4/7 anonim válasza:
ez kamu sztem,de ha gondolod csináld napi 12 órában.nem a méret a lényeg.tapasztalatból mondom.
23/ff
5/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem kamu, efelől biztosíthatlak. És igen, nem a méret a lényeg, de ha ilyen gykaorlatokat csinálsz, akkor gyakorlatilag akármeddig elhúzhatod az ejakulációdat, emellett pedig normálisan elélvezhetsz többször egymás után. SZóval végülis annyira azért mégsem felesleges dolog ez...
6/7 anonim válasza:
19 23 nak üzenem.batya én így is el tudok menni többször is és nem lankad le.az meg a másik h minek késleltetni a jót?a halált kell késleltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!