Csípte már meg szúnyog valaki péniszét?
Arra lennék kíváncsi, hogy van-e olyan ember akinek a péniszét, golyóit megcsípte egy szúnyog? Ha igen mi történt feldagadt, rettenetesen viszketett stb..
illetve így terjeszthet egy szúnyog Hív betegséget?
ez engem is érdeklne
engem még ott nem csípett meg soha
Kb. 2 vagy 3 éve csípte meg szúnyog a fitymámat. Ugyanolyan, mintha bárhol máshol csípett volna meg. Persze, megvakartam, amitől szép piros lett a csípés helye, meg feldagadt. Nem volt kellemes, de egyszerre izgató is volt - a viszkető érzéstől meg a vakarástól úgy állt a fütykös, mint a cövek.:-) Muszáj is volt rögtön könnyíteni egyet.
Egyszer azért lehet bevállalnám, hogy a csupasz makkot is megkóstálja egy moszkító. ;-)
Eh, kisgyerek voltam (12 körül) amikor a Balcsin egyik éjszaka megcsípte a végét. És nem a bőrt...
Szar dolog, iszonyat idegesítő volt, hogy viszketett, vakargatni meg nem nagyon lehet feltűnés nélkül...
Túléltem. ;)
Nekem csípte meg már többször is több helyen. 20éves koromban este a fitymámat, amitől fel is állt. Viszketett, de egyben izgató is volt. Az idén a nudi strandon a makkomon kettő szúnyog,illetve a zacsit. Az eredmény ugyan az, felállt, viszketett, de lelankadt egy kis idő után. Nekem legalábbis a makkon nem viszketett annyira,és olyan sokáig mint a zacsin vagy máshol megcsípett volna!
F/37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!