Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Kamaszkori kérdés (? )

Kamaszkori kérdés (? )

Figyelt kérdés

Szóval vannak ezek a kamaszkori dolgok hogy állítólag a 12-17 éves fiúknak rendszeresen van szexuális álma és rendszeresen merevedéssel ébrednek. Több helyen is azt olvastam hogy az a természetes ha egy kamasznak 13 éves korában van már spermája de jobb ha 14-15.

Na most az én problémám az lenne hogy nekem spermám már volt 9 évesen és a szexuális álmok 11 éves koromba abbamaradtak. Ez lehet valamilyen betegség jele? 15/f

2014. nov. 11. 19:21
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja és azt elfelejtettem odaírni hogy ritkán ébredek merevedéssel.
2014. nov. 11. 19:22
 2/9 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy neked is voltak szexuális álmaid, csak nem emlékszel rájuk, de ennek semmi jelentősége. Reggeli merevedéseid is biztosan vannak, csak néha talán addigra térsz magadhoz, mire el is múlnak. Korán érő fiú lehetsz, de ez sem betegség.

Nincs veled semmi baj, nyugodj meg!

2014. nov. 11. 19:29
 3/9 A kérdező kommentje:
hát nem tudom én félek hogy minden más fiúnak ezek a dolgok 14 éves korában kezdődnek nekem meg jóval hamarabb és félek hogy ez lehet valami betegség :/
2014. nov. 11. 19:46
 4/9 anonim ***** válasza:
Ne félj, mindenkinél máshogy indul be a dolog. Ha korán érő vagy, akkor simán lehet, hogy már 9 éves korban elkezdtél szőrösödni, vagy volt spermád. Úgy, ahogy van olyan lány, akinek 9-10 éves korában jön meg először, úgy fiú is érhet korán. Gondolom végzel önkielégítést, mert ha igen, levezeted a szexuális feszültséget, és nem jön feltétlenül elő álmodban, ezért nem álmodsz ilyen dolgokat. Persze az is lehet, hogy csak szimplán nem emlékszel. Ha van rendesen merevedésed, akkor biztos, hogy álmodban is van, csak nem abban a periódusban, amikor fölkelsz. Száz szónak is egy a vége: tutira minden rendben van veled.
2014. nov. 11. 19:53
 5/9 A kérdező kommentje:
köszi :) de igazából akkor félek hogy én hamarabb is leszek impotens mert az nem akarok lenni 50-60 évesen
2014. nov. 11. 19:55
 6/9 anonim ***** válasza:

Az impotencia tudod miért szokott az eseten nagy %-ában bekövetkezni? Mert a középkorú férfiak túlnyomó többsége magas vérnyomásos, sokan dohányoznak, cukorbetegek, elhízottak. Ezek mind-mind károsítják, szűkítik az ereket, amik a péniszben mennek. Aztán ezekre a betegségekre elkezdenek gyógyszereket szedni, amik közül van, ami fokozza az impotenciát.

Nem a korai érés okozza, hanem a fenti dolog. Ha nem akarsz impotens lenni, akkor étkezz egészségesen, sportolj rendszeresen, ne legyél elhízva, ne dohányozz, és akkor mindent megtettél annak érdekében, hogy 60 évesen is teljesen fitt legyél minden tekintetben.

2014. nov. 11. 20:12
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem hiszem hogy 9 évesen lett volna spermád ,te sok mindent összekeversz itt .
2014. nov. 11. 20:15
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
4 es,te sem vagy helyzet magaslatán itt.Ne hasonlitsad a lányokat a fiukhoz,ezekben a korosztályokban .Ég ,és föld a különbség a nemi érésben
2014. nov. 11. 20:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Akkor hadd mondjam el, hogy orvostanhallgató vagyok, és igazából tudom, hogy miről beszélek. Azért, mert a fiúk nagy része később érik, ugyanúgy vannak szélsőséges esetek, és van, aki korábban érik, és van, aki később. 9 éves kor az pont az a határ, amikor- ha nincs egyéb más tünet, baj, stb- beindulhat a nemi érés, mind a fiúknál, mind a lányoknál. Ettől függetlenül való igaz, hogy a fiúk később SZOKTAK érni, de nem törvényszerű.
2014. nov. 11. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!