Kamaszkori izzasásra milyen gyógymódok vannak?
Figyelt kérdés
tehát a hónaljam erősen izzad és a tenyerem meg a lábam is szokott2013. febr. 22. 07:02
1/3 anonim válasza:
Az izzadás nem más ,mint a test hőszabályozása .
Izzadás lehet,a test nagyobb igénybe vételétől,öltözködéstől,pszihés alapon,vagy valamilyen betegség kiváltása folytán .Ennek megfelelően testünk különböző része kezd izzadni .Kamaszkorba a hormonok is
előidézhetik .Ennek megfelelően is kell a gyógymódot megkeresni rá ,illetve a hőleadás csökkentését .
A tenyér izzadása,az izgalomtól ,idegességtől van.Pszihés
háttér az oka .Még a hónalj izzadást is ide lehetne sorolni .
2/3 anonim válasza:
Én nagyon erősen izzadtam és semmi nem segített,se spray,se dezodor,de vettem a patikában solution antisudorica nevű 300 ft-os szert,amit fürdés után kell fel kenni vékonyan a hónajra és másnap meg simán sprayt használtam és azóta már nem izzadok erősen,eleinte két naponta kentem vele este magam,utána már csak heti egyszer.De sérült,vagy aznap borotvált hónajra nem szabad használni.
3/3 A kérdező kommentje:
elvileg arra allergias vagyok
2013. febr. 25. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!