Kamaszkori izzadásra is jó a Solutio Antisudorica?
Mostanában eléggé izzadós vagyok, de csak a hónaljamnál, sehol máshol. Az izzadásgátló dezodorok nem hatottak, ezért gondoltam kipróbálom a S.A.-t.
Szerintem ez az izzadás dolog csak átmeneti állapot, így kamaszkorban, gondolom a hormonális változások miatt van, de azért használhatom?
Olyanokat is olvastam, hogy rákkeltő. Igaz ez? Származhat belőle valami bajom?
16/F
Használhatod, nem rákkeltő. Konzultáltam az orvosommal, én Roaccutant szedek mellette, szóval még jobban figyelnem kéne, de azt mondta hogy ez csak akkor veszélyes ha magas a vastartalom a szervezetedben, mert a folyadék jó sok alumíniumot tartalmaz (ettől lehet a viszketés bekenés után).
Én kb 1 éve használom, nagyon sok kellemetlen pillanattól mentett meg az átizzadt póló miatt. Bajod annyi származhat belőle, hogy kicsit ritkább lesz a hónaljszőrzeted, ha nem borotválod. Ja és borotválás után 1 napig ne kend be, tapasztalatból mondom.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!