Mi az a fitymaszűkület? Lehet hogy az van nekem?
Figyelt kérdés
Hátra tudom húzni a bőrt a makkon nyugalmi állapotba még lejjebb is.De merev állapotban már a makkrol lehúzom lejjeb nem megy :S:O2010. jan. 27. 14:35
1/3 anonim válasza:
Lehet csak rövid a féked, mert ha makkról letudod húzni a fitymád akkor az nem feszülhet. De ha addig letudod húzni és szeretkezés közben nem zavar(pl:fáj) akkor nincs probléma. Ha igen keress fel egy orvost. Illetve ha fiatal vagy
2/3 A kérdező kommentje:
Hát ha sokáig nem veszem elő akkor kicsit nehezen húzom le makkrol de csak egy kicsit fáj de utána már fel-le tudom húzni és nemfáj könnyen csúszik...Csak akkor fáj ha makkrol lehúztam és próbálom húzni tovább de nem megy fáj...
2010. jan. 27. 14:49
3/3 anonim válasza:
Ebbol lehet, hogy orvos lesz.
Ha rakerul a sor, csak arra vigyazz, hogy a fitymadra vigyazzanak, minel tobbet meghagyjanak belole, mert ha az egeszet levagjak (ilyenkor tipikusan szoktak ajanlani) akkor utana azt mar nem lehet helyrehozni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!