Várom a véleményeket a pucér iskolai vizitekről, és hogy kik (fiúk), estek már "áldozatául" ilyen vizsgálatnak? ők is írjanak! Illetve arról a módszerről is hogy libasor és aki a doki előtt van, fityma hátra és vége.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__6..
A kérdező elég határozottan kifejti hogy nem ért egyet a vizsgálattal.Nem én beszéltem rá,én csak a legvégén írtam hogy megértem az álláspontját neki és hogy beszéljen akár a szülőkkel erről a témáról.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egeszsegugyi-ellatas..
Itt olyan módon támadt vissza a kérdező hogy szeritnem le is tiltották az oldalról.Aki szintén ellenezte az egészet.
törp az nem vagyok:-)magasságra sem.
Tudod okos enged....,ide az ír aki akar.
Ha észre akarnád venni sokakat izgat ez az egész,és lányokat egyaránt,még felnőttek is sok hasonló kérdést tesznek fel hogy mire számítsanak üzemorvosnál.Ez aktuális kérdés és nem hiába tesznek fel ennyi kérdést,ha annyira természetesnek vennék és jónak tartanák nem kérdezgetnék az egészet.
Itt senki sem szakértő,és mindenki a saját álláspontját mondja csak,senki nem pártatlan.Felesleges ezen vitázni.Nem értek egyet ezekkel a vizsgálatokkal és ennyi.
Nem azt mondom hogy végleg el kellene törölni,hanem legyen rá lehetőség aki élni akar vele az éljen vele,ha más orvos előtt akar ezzel élni akkor legyen arra lehetősége,aki nem az válaszoljon kérdésekre akkor,de nem tömegesen vizsgálgatni senkit ha csak neki nem ez lenne a kérése.
Ha felnőttek nem lennének hajlandóak ilyen bánásmódban részt venni,nem támogatnák magukkal szemben akkor el kell gondolkodni az egészen.....
Magyar mentalitás mindenki háta mögött beszélnek,mert nem merik a szemébe mondani,vagy nem merik a véleményül felvállalni(pl iskolai szívatás van hogy 3 emberből 2-ő nem is szívatná csak akkor mit szólnak hozzá a többiek,vagy éppen ők is szívatás áldozatává válnának)-
A másik mentalitás a kárörvendés,amit itt egy kérdésnél olvastam,bár volt aki azt írta kamu,ahol a vizelési nehézségeink nevettek a kollegák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!