A fitymám nehezen húzódik hátra. Ez nagy baj?
Én nem tudom, miért alakult ki mostanában majdnem minden tininél?
Nem kicsit baj, hanem nagyon. Szülőhiba.
Már kisgyerek korban figyelni kell a gyerek péniszére, hogy ne alakuljon ki az említett fitymaszűkület.
Csak a műtét segít.
Az jó hogy hátra tudod húzni.Akkor jó a fityma ha merev és ernyed a pénisz és mindkét esetben a makk mögé tudod húzni.
Neked kicsit mereven nehezen megy így kezd el a fitymád meleg vízben tornáztatni,tehát mintha maszturbálnál minden nap húzkod hátra szépen óvatosan és azt veheted észre hogy könnyebben megy hátra és már nem feszül,ha szerencsés vagy,de ha merev a péniszed akkor is húzkod tovább a fitymád,hiszen ekkor van vele baj.
Ha nem válik be akkor urológushoz kell menni,oda egyedül is mehetsz ,nem kell beutaló hozzá,a helyi kórházban ingyenes.
A meleg vízben történő tornáztatástól ha enyhe a szűkülete akkor megoldódhat,itt volt 20 éves is akinek helyre jött teljesen és sok 16 év felettinek is segített.
Nekem is bevált,igaz én nagyon az elején amint észrevettem kicsit nehezebben megy hátra(nekem a hirtelen fejlődés,nővés és pénisz vastagodás után volt ez észrevehető)el kezdtem csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!