Honnan tudjam hogy a fitymafékem tényleg rövid-e?
Sokat olvasgattam a topikokat, és sokszor figyelmeztettek hogy ne metéltessük körül magunkat rögtön az első urológussal aki szembe jön. Kb ugyanez lenne a kérdésem, csak fitymafékkel kapcsolatban. Én szex közben ott soha nem éreztem fájdalmat meg semmit. Tényleg esztétikusabb ha átvágatnám? Az urológus azért kap pénzt, ha átvágja nekem, valószínű hogy ezért akartak már ketten mindenféleképpen rávenni? Mert néztem képeket rövid ff-ekről, de az enyém nem úgy néz ki, nem húzza le a makkot, stb, csak fitymaszűkületem volt, de az meg lett oldva.
Remélem egyértelműen tudtam feltenni a kérdéseket. :)
Nem tudom, hogy pontosan hogyan működik az OEP finanszírozás, de az orvosok nem a teljesítményük alapján kapják a bérüket. Az elvégzett műtétekért az intézmény kapja a támogatást és nem az orvos.
Ha az megnyugtat, kérd ki több urológus véleményét is, mielőtt döntenél! De ha semmilyen problémát nem okoz, miért szeretnéd, hogy átvágják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!