Rövid a fitymafékem?!
Figyelt kérdés
Eddig nem foglalkoztam vele de már élem a nemi életem a barátnőmmel. És szerintem neki is és nekem is jobb lenne ha megműtettném. De nem szeretném ha a szüleim vagy akár ki tudna róla. megoldható hogy egymagam elintézzem a műtétet???????2014. okt. 15. 17:41
1/6 anonim válasza:
Ha elmúltál már 18 akkor igen. De ha nem akkor szülői bele egyezés szükséges.
2/6 anonim válasza:
Óvszer használatnál ez nem lényeges annyira .
3/6 anonim válasza:
...kivéve,ha tapad az óvszer, vagy annyira húzza a hüvely a féked,hogy az túlfeszül, és ugyanúgy elszakad az óvszeren belül is.
4/6 Wolfy86 válasza:
Üdvözletem. Fitymafék-szakadás történt de ahogy észre vettem csak részleges, olvastam itt róla cikket de nem merek dokihoz fordulni vele illetve mindenféle kép szükséges-e a műtéte attól függetlenül hogy sterilen le lett kezelve? A dokiktól is parázok meg a műtétektől. Az a picike kis bőr darab nincs ott jó helyen? A működésében nem zavarja illetve nem is fáj már. Feltétlen szükséges az orvoz kezébe adnom?
5/6 anonim válasza:
Menj el orvoshoz, mert ha "csak magától" forrt össza, az nagy valószínűség szerint újra el fog szakadni.
A rövid féket érdemes megoldani, vagy inkább teljesen eltávolíttatni. A műtét fájdalmatlan, kb 2
6/6 anonim válasza:
A műtét fájdalmatlan, kb 20 perc, a teljes gyógyulás 4-6 hét. Nem kell ettől rettegni, rengeteg férfinak meg kell csinálni, eddig mindeni túlélte, és max azt bánta meg, hogy nem fodult hamarabb orvoshoz!
Légy férfi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!