Rövid a fitymafékem?
Figyelt kérdés
Alap állapotban minden probléma nélkül lejön, nem fáj. Viszont amint elengedem kézzel, visszamegy kicsit, bár még így is a makk teljes része "kint van". Merev állapotban viszont már csak félig (talán 3/4-ig is) tudom lehúzni a bőrt, utána már fáj. És ekkor is kicsit visszább megy a bőr, ahogy elengedem.2014. szept. 20. 20:26
2/11 anonim válasza:
Nem a fékkel lehet itt gond ,hanem az enyhe szűkülettet.
Ezt még sok húzkodással lehet otthon korrigálni,ha még fiatal vagy ,Kort persze miért is írtál volna .A bőr meg tudja hol a helye,ée ezért igyekszik is oda .
3/11 A kérdező kommentje:
18
2014. szept. 20. 20:37
4/11 anonim válasza:
Azért még próbálkozz meg egy kis tágitgatással ,ha nem meg ,talán csak bemetszeni kell kicsit .
5/11 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a válaszokat!
Makkba mennyire fáj az érzéstelenítő? Mihez hasonlítható a fájdalom? (csak mert sajnos nem viselem jól a tűket)
2014. szept. 20. 21:00
7/11 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy kb. mennyi ideig érdemes próbálni a húzogatós módszert? Mennyi idő alatt lehet javulás, ha lesz persze. 1-2 hónap?
2014. szept. 21. 13:52
8/11 anonim válasza:
Nekem volt két fékműtétem is mert az első nem lett valami eredményes. Simán kibírod az érzéstelenítőt, kb annyira vészes mint a fogászaton, de a pár másodperces szuri után semmit nem érzel.
Nem írtad, hogy a makk feléig vagy a botod feléig tudod húzni? Szóval a makk alá nem is tudod húzni a bőrt? Mert ha igen akkor az szűkület, nem a fékkel lesz a gond valszeg
9/11 A kérdező kommentje:
Alapból letudom húzni teljesen, merevedésnél viszont igen, csak a makk feléig megy simán, utána már fáj, ha tovább akarom húzni.
2014. szept. 21. 18:36
10/11 A kérdező kommentje:
* makk alá nyugodt állapotba tudom lehúzni, mereven már nem.
2014. szept. 21. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!