Mitöl lehet ez? 14 éves lettem most és már születésem óta fáj a fitymám. Ezt nem úgy értem hogy folyamatosan csak ha hozzáérek vele valamihez már a forró víztől is
Figyelt kérdés
Nagyon kellemetlen mikor például bőr lecsúszik róla és hozzáér gatyámhoz nem is csíp meg fáj hanem ilyen tök fura kellemetlen érzés:S2010. jan. 24. 17:21
11/18 anonim válasza:
A makknak az a dolga hogy érzékeny legyen. Simogasd, használd, masztizz sokat és ez az érzékenység szabályozható lesz.
12/18 A kérdező kommentje:
Simogatnám de mondom hogy nemtudok hozzáérni...
2010. jan. 26. 17:26
13/18 A kérdező kommentje:
De hogy tudod akkor megfogni vagy pl szex pl ha arra kerül a sor hogy használjam akkor majd beszarok olyan kellemetlen érzés lessz:S
2010. febr. 2. 16:57
14/18 anonim válasza:
xD ez nekem is megvolt de kenegettem valamivel (nemtom mivel) és normálisan mosogattam máris megoldódott a probléma :D
15/18 A kérdező kommentje:
Fú hallod fontos lenne mivel?Vagy mivel lehetne még megoldani hogy hozzá tudjak érni mert így felhúzni is félek bőrt...
2010. febr. 2. 17:03
16/18 anonim válasza:
dehát a makknak ilyennek kell lennie...
nefélj majd ha szexre kerül a sor nem fog fájni hanem hihetetlen izgató lesz...
A makkban rengeteg, de tényleg nagyon sok idegsejt van, így nem csoda hogy ott erősebben érzel mindent... De egyébként ha száraz akkor fáj inkább.. Majd ha szexre/pettingre kerül a sor úgyis nedves lesz :)
Úgyhogy ilyeneken ne gondolkozz...
17/18 A kérdező kommentje:
Jó de nedvesen is...De van aki úgy hordja alapból hogy felvan húzva a fitymája,én úgy nemtudom mert fura érzés nagyon nem is fáj csak hozzáérni nemlehet!
2010. febr. 3. 17:52
18/18 A kérdező kommentje:
Nem arrol van szó hogy erősebben érzek e valamit,hanem alapbol ojan...
2010. febr. 3. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!