Mitöl lehet ez? 14 éves lettem most és már születésem óta fáj a fitymám. Ezt nem úgy értem hogy folyamatosan csak ha hozzáérek vele valamihez már a forró víztől is
hát a péniszem vége a hegye ahol a hugycső vége van,gondolom az a fityma nem?
nem forrazgatom csak fürdés közbe mikor felhúzom bőrt akkor...
Hali!
Pajtás!
A suliban nem tartottak nektek szexuális felvilágosítást, ill. biológia órán nem beszéltetek még a férfi nemi szervek felépítéséről?
Sztem te keversz egyet s mást.
A FITYMA az az előbőr, amit általában hátrahúzol, ill. normál esetben akár erekció (szexuális inger okozta merevedés) hatására magától is hátrajő.
Az a szép rózsaszín fütyivéget, amiről lehúzod a fitymát, az a MAKK. Annak alsó végén nyílik a húgycső nyílása, ami a fütyülőd aljában fut végig.
Tovább nem folytatod, de most tisztázzuk még1x, mi is a problémád, és ezúttal le7őleg ÉRTELMESEBBEN!
Kösz!
Ha nem vili a férfi nemi szervek anatómiája, akkor írj privit, és kisegítlek, ha úgy érzed szükséged lenne a felvilágosításra.
A kérdésedhez kapcsolódóan továbbra is itt fogok válaszolni, ha tudok...
Üdv: EE
Utolso válaszolo
Hát bocs télleg hülye vagyok ezt nemtudtam :S
na akkor a makkrol van szó!
A problémám az, hogy nem csak mostanába "fáj" hanem mindig is fájt amikor hozzáérek valamihez vele...De nem úgy értem hogy megütöm hanem éppen hogy csak egy hajszállal hozzáérek máris fáj
Mindig :S Ez nálam alap dolog
sőt én azt hittem normális :O
Mert a fityma védi a makkfelszínt mindenféle külső behatástól, sérüléstől.
EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!