Műtéti meddővé tétel? Miért akarja? Egyáltalán megteheti?
A barátommal hat éve élek együtt. A szerelmi és a szexuális életünkkel nincsen gond. Anyagi problémáink nincsenek, mindkettőnknek van állása. Autónk, lakásunk is megoldott. Ő nem szeretne gyereket én viszont igen. Nyomós indokot még nem mondott, hogy miért nem akarja. Emiatt sokszor veszekedünk. Az utolsó kijelentésén viszont nagyon megijedtem. Azt mondta, hogy elkötteti magát ha nem fejezem be a könyörgést. Volt urológusnál vizsgálaton. A műtét ugyan még nem történt meg.
Nagyon szeretem a pasimat, jó ember és nem értem miért csinálja ezt. Miért kerüli a gyerek témát?
Hogyan tudnám megközelíteni ezt a témát pasimnál, hogy jól süljön el? Egyáltalán joga van, hogy kérjen művi meddővé tételt?
A másik ami aggaszt, hogy én a szüléshez ideális korban vagyok amíg én öregszem neki meg szinte mindegy, hogy mikor nemz.
N/28
Ha nem akar gyereket, akkor miért nyaggatod? Vagy bele törődsz, vagy keresel magadnak másik pasit.
Nem minden férfi van oda a gyerekekért. Akarata ellen teherbe esni viszont nagy szemétség.
Szerintem ezt vele kellene beszélned.
Nem akarok indiszkrét lenni de a gyerek-kérdés legtöbb párkapcsolatban szakító/váló ok
Nem olyan könnyű ám meddővé tétetni magát.Főleg mostani népesség fogyás miatt.Kérelmezni kell ezt nyomós indokkal,mivel neki egy utója sincs ,nem is fogják engedélyezni .Külföldön magán uton megteheti,ha megfizeti .
Itt nálunk nem gondolom ,hogy valamelyik orvos is ezt megkockáztatná .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!