Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi a velemenyetek a "g-pontos...

Mi a velemenyetek a "g-pontos " maszturbalasrol?

Figyelt kérdés
arra gondoltam amikor izgatod a prosztatadat is kozben.... csak hallottam rola, es kivancsi vagyok a velemenyetekre, illetve hogy szoktatok csinalni, es ajanlanatok-e? 14/f (bocsesz, telorol irtam)

2014. okt. 12. 23:40
 1/7 anonim ***** válasza:
34%

"A G-pont, Grafenberg-pont, a vagina mellső falán található. Valójában nem egy pontról beszélünk, hanem körülbelül 1–1,5 cm átmérőjű területről, melynek izgatása sokszor mind a klitorális mind a hüvelyi orgazmusnál erősebb kéjérzetet okoz."

[link]

2014. okt. 13. 00:13
 2/7 anonim ***** válasza:
7%
ha neked g pont van a seggedben akkor kakilj sokat
2014. okt. 13. 00:14
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Próbáld ki, maximum kakis lesz ujjad.
2014. okt. 13. 00:43
 4/7 A kérdező kommentje:
halljatok, nem gondoltam hogy ennyi faszsagot itt ossze tudtok hozni, hiaba volt hajnal 1.... ha nincs rendes valaszotok, akkor menjetek tovabb :p es igenis van ferfi g-pont, valahol a prosztata kornyeken...
2014. okt. 13. 03:44
 5/7 anonim ***** válasza:
70%

Tökéletesen igaza van a kérdezőnek,még ha csak 14 éves is.Az első válaszolóknak talán elő kellene venni egy sexológia könyvet,vagy netán a" NEMI ÖRÖM " ciműt.Ezekben bőségesen irnak,útmutatást arról,hogy is kell ezt csinálni .

Egyéb anatómiai hiányosságot is látok a válaszoknál .A végbél utolsó 10 cm jében nincs széklet .

2014. okt. 13. 08:13
 6/7 Kulcsos7 ***** válasza:
0%
Nincs is G-pont!!!
2014. okt. 18. 11:52
 7/7 anonim ***** válasza:
én szoktam izgatni magam ujjal ne hidd el a sok sületlenséget . Hatalmasat lehet élvezni ha jól csinálod fiu19
2015. dec. 17. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!