Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért kerül mindig kevesebb-tö...

Miért kerül mindig kevesebb-több vizeletcsepp a nadrágba?

Figyelt kérdés
Nem tudom annyira kirázni, hogy ne legyen ez. Csak akkor tudom ezt elkerülni, ha egy papírzsebkendőbe fokozatosan felitatom az összeset, az újamat végighúzva rajta.
2014. okt. 3. 12:52
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
Azért, mert a húgycső a férfiaknál hosszú. Akár mennyit rázod, maradhat benne néhány csepp, ami aztán lassan kifolyik.
2014. okt. 3. 13:04
 2/5 anonim ***** válasza:
37%
Sajnos most sem teljes a válaszod #1 es.Mert hogy a férfiak húgycsöve nem egyenes teljes hosszban,van bent egy kis törés,pontosan a mosdó alatti szifonra hasonlít .Itt marad bent a több vizelet,ami cseppeket is jelenhet .Az utolsó csepp mindig a gatyában landol,mondja az urológus.Ezt nem lehet kivédeni .
2014. okt. 3. 15:33
 3/5 A kérdező kommentje:
#2: Gyakorlatilag pár lépés után kifolyik...
2014. okt. 3. 17:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Lány vagyok és ugyanez a problémám. Bár én nem rázom ki :D Rendesen megtörlöm és nem csorog be utána, de mégis, valahogy a bugyim és a gatyám estére sokszor picit pisis... Szörnyű, van olyan, hogy a gatyát egy nap után vághatom is mosásba mert másnapra már hányingerkeltő szaga van :(
2014. okt. 6. 19:25
 5/5 A kérdező kommentje:
# 4 : Annyira nálam azért nem vészes vagy lehet a bugyid anyaga vékonyabb.
2014. okt. 6. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!