15 éves fiú vagyok és attól félek fitymaszűkületem van. És egyébként 155 cm vagyok én merev állapotban 8 cm. Szerintetek későn érő vagyok? Van esélye hogy megoldódik magától? (orvos nélkül) Fog még nőni? (spermám sincs) Normális válaszokat várok!
Ne bántsad a srácot,a kérdezőt!
Hidd el neki épp elég nehéz lehet,hiszen látja hogy a korabeliek magasak,már férfiasodnak és ő még olyan mint egy kisfiú.Ez nagyon komoly komplexusokat tud okozni,ha valakit a külseje miatt bántanak,sajnos a külső adottságainkat nem tudjuk befolyásolni.
Örülj neki 14/f hogy te magasnak születtél,de ettől még ne bánts mást mert ő meg nem!
Hidd el van olyan aki meg nálad jobb valamiben,mindig van olyan aki gyorsabb,ügyesebb,okosabb,tehetségesebb nálunk,de ettől még nem kell a kevésbé szerencséset bántani!!!
Az emberi értékeket nem csak ezek a dolgok adják meg szerintem!!!!
Kérdező!
Nézd nem fogod hazudni,de mivel apukád sem túl magas mint írod,173 cm azért ekkorára megnőhetsz lehet hogy 1-1,5 év múlva elkezdesz nyúlni,fejlődni.
Kérdező ne vedd fel a sértő megjegyzéseket oké!
De figyi kezd el vagy a fitymád tornáztatni végre vagy minnél előbb menjél el urológushoz vele!
Valamit csináltál már?
Orvos vagy házi praktika?
Van változás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!