Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit tapinthattam ki a herezacs...

Mit tapinthattam ki a herezacskoban? Van okom félelemre?

Figyelt kérdés

1 ideje vettem ezt észre, de nem tudom mi lehet ez....

Utanajartam, vajon rák e vagy mindenkinel van e ilyen, de sokra nem mentem....

A lényeg hogy a herek mellett mintha vezetékek futnanak, de csöppet megilyedtem, mert nem tudom mi az...

A herek nem fajnak, semmi góc vagy csomó nem tapintható rajtuk, alhasi fajdalmam sincs, semmi ilyesmi tünet... Ettől független bennem van hogy lehet ciszta vagy rák és nagyon nyugtalanít, megremit....

Néha érzek tompa fájdalmakat, kisugarzoan pl a combomba, de ha kibakarom tapintani akkor a hereknel érzem.... De semmi elváltozás nem latszodik, normwlisnak tűnnek, de nem tudom mi az amit kitapintottam... Lehetséges hogy azok vezetékek vagy valami csomó inkább?

Nem tudok megnyugodni... Van okom stresszelni?

F/20

2014. szept. 14. 14:05
 1/4 anonim ***** válasza:
A herék mellett az ondóvezetékek futnak,meg a heréket ellátó erek is .A végén ott a kis csomó is a becsatlakozásnál .Mindkét herén a mellékherék is megtalálhatók .Megnyugodhatsz minden rendben van .
2014. szept. 14. 14:20
 2/4 A kérdező kommentje:

Értem, Köszönöm válaszod, valamelyest megnyugodtam :-)

Viszont akkor mi okozhatja a tompa fájdalmat néha néha?

2014. szept. 14. 14:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Stresszelni még nincs okod, de azért egy urológusnak megmutathatnád! Ez lehet a herevisszér tünete is. Ez magyarázná a néha jelentkező fájdalmat is és a "vezetékeket" is, amik lehetnek a megvastagodott vénák.
2014. szept. 14. 15:13
 4/4 A kérdező kommentje:

Értem, Köszönöm :-)

Inkább nem kockaztatok, elmegyek akkor egy urologushoz is

2014. szept. 14. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!