Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Herezacskóban egy kis göb?

Herezacskóban egy kis göb?

Figyelt kérdés

A jobb herém alatt (bal oldalán, majdnem a két herém között) van egy kis gumó amit ha megtapogatok, kit tud csúszni a 2 ujjam közül. Egész kicsi (borsónál is kisebb), néha nem is tudom kitapintani rendesen, de valamikor jól megtudom fogni és akkor érzem hogy van ott valami. Megmutattam anyukámnak (gyógyszerész)de ő azt mondta, hogy lehet hogy valami szövet vagy ér vagy valami vezeték. Viszont én nem vagyok teljesen megnyugodva. Meg tudjátok esetlg mondani mi lehet mert utána néztem és pont ilyen leírást még találtam a panaszról. Lehet hogy elmegyek orvoshoz

Előre is köszi

17/F

2014. júl. 27. 20:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet ez összerándult kis izom szalag is .
2014. júl. 27. 20:50
 2/4 anonim ***** válasza:
50%
Lehet, hogy csak a mellékheréid. Nézd meg, hogy ott van-e a másik heréden is!
2014. júl. 27. 20:50
 3/4 anonim ***** válasza:
27%
2 es ,ez hogy lehetne mellékhere.Má ,bocs de van fogalmad róla ,hogy az hogy néz ki,és hol helyezkedik el.Azok a heréken vannak.
2014. júl. 27. 20:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Köszönöm 3-as! Elnéztem, igazad van (kivételesen)!

Kérdező! Édesanyádnak igaza lehet, de azzal biztosan nem ártasz, ha egy urológusnak is megmutatod. Lehet akár egy sima ciszta is.

2014. júl. 27. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!