Kellemetlen érzés a herezacskóban, here/mellékherék tájékán. Mitől?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Kb. egy hete állandó kellemetlen (húzó, "izomlázszerű") nem is tudom leírni milyen érzést észleltem "lent".
Pár nappal később ez jelentősen csökkent, de még most is érzem.
Az érdekes az, hogy ha tapintani, nyomogatni próbálom nem érzek semmit, ha állok, járok akkor sem, viszont ülés közben igen.
2014. jún. 20. 19:01
1/2 anonim válasza:
Ezt így nem lehet megmondani, talán mellékhere gyulladás.
2/2 anonim válasza:
Azonnal menj el urológushoz, lehet here gyulladás, de lehet here csavarodás is, bármi lehet. Ne halogasd. Ilyen problémával azonnal orvoshoz kell menni.
Ne gondolj rosszra, de csak orvos tudja megmondani mi a bajod. Lehet csak heregyulladásod van.
Nekem hererákom van, sajna nem mentem rögtön dokihoz, most nehezebben gyógyulok ki belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!