Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogyan növesszem (vagy vastagí...

Hogyan növesszem (vagy vastagítsam)?

Figyelt kérdés
16 éves srác, vagyok. Ebben a korban már javában szexelünk. A haverjaim mesélik is a sikereiket, de én egyszerűen a péniszemmel, nem tudok kielégíteni egy csajt sem. Csak 4 cm. Hogyan lehetne nagyobb?

2014. szept. 13. 17:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%

16 évesen szex?Azz igen...

Amúgy ha 16 évesen csak 4cm hosszú, inkább orvoshoz menj gyk helyett.Vagy a 4 centi a vastagság?Azt nagyon nem tudod változtatni, ez genetika

2014. szept. 13. 17:59
 2/15 anonim ***** válasza:
67%

Lógasd sokat a talaj felé. A gravitáció húzza, ás attól majd megnyúlik. Közben pedig koncentrálj arra, hogy vastagodjon. Erősen kell koncentrálni.

Olyan pedig meg se forduljon a fejedben, hogy a haverjaid hazudnak. Mer' azt csak a hüjék gondolják, hogy a szexet is tanulni kell, meg hogy a kielégüléshez kell a szeretet és a bizalom. Ez esti mese. Az előjátékban meg az hisz, aki a Mikulásban is. Az igazi férfi csak bevágja a 20 cm átmérőjű fél méteres farkát, a nő meg elélvez. Már attól, hogy meglátja.

2014. szept. 13. 18:01
 3/15 anonim ***** válasza:
Erre nincsen lehetőség,azzal kell majd szexelned amekkora lesz .A haverjaidnak meg a szájuk nagy ,és nem a pö**ük .
2014. szept. 13. 18:16
 4/15 anonim ***** válasza:
58%

És te már voltál nővel? Mert a 4 cm az tényleg nagyon kevés, talán még nőni fog valamennyit. De ez annyira ritka, lehet, hogy ernyedt állapotban mérted? Mindenesetre ha valóban ekkora, akkor gyorsan fordulj urológushoz, mert lehet, hogy gyógyszerrel tudnak rajta kicsit növelni. Linkelek egy videót, itt 8-10 cm alatti péniszt tartják mikropénisznek, nekem volt ázsiai barátom, 10cm-nél nem lehetett hosszabb a pénisze, de élvezhető volt vele a szex, szóval én ezt még nem gondolom, olyan kis méretnek, hogy nem lehetne betenni a hüvelybe, de a videón többet beszélnek erről:

[link]

2014. szept. 13. 18:27
 5/15 anonim ***** válasza:
45%
#4 feltehetően nem a hossza négy centi...
2014. szept. 13. 18:32
 6/15 anonim ***** válasza:
5 Akkor miért nem írja oda, hogy ez a vastagsága? Ha a hossza 4 cm, akkor mondjuk azt abszolút értem, hogy egy csajt sem tud kielégíteni.
2014. szept. 13. 18:38
 7/15 A kérdező kommentje:
A hosszúsága 5
2014. szept. 14. 05:06
 8/15 A kérdező kommentje:
állva és ernyedten is annyi, mert nem nő ilyenkor
2014. szept. 14. 05:06
 9/15 anonim ***** válasza:

5x4 cm?

Hát csak 1 centin múlt, hogy nem lett belőle egy kis kocka :-D

Biztos a jó szervedet mérted le?!

2014. szept. 14. 08:17
 10/15 A kérdező kommentje:
Nem 4 cm a vastagsága. Először is a hosszúságát írtam, csak most, hogy megint megmértem 5-nek tűnt, ezért írtam öt-öt.
2014. szept. 14. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!