Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Éves rákszűrésre leborotváljam...

Éves rákszűrésre leborotváljam, vagy növesszem meg a szőrzetemet ott lent?

Figyelt kérdés
Esedékes lenne az éves rákszűrésem a nőgyógyásznál. Régebben mindig megnövesztettem a szőrzetemet ott lent, mert cikinek tartottam volna borotváltanul odaállítani. Azóta gondolkodom,hogy vajon más ezt hogyan teszi. A mindennapokban teljesen kopasz vagyok. Most kezdjem el növeszteni??
2008. jan. 16. 12:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a nőgyógyásznak teljesen mindegy,hogy milyen a szőrzeted,ő orvos!
2008. jan. 16. 12:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A nőgyógyászodnak szerintem nem tudsz olyat mutatni, amit még nem látott. Totálisan hidegen fogja hagyni. Azért halál felesleges elkezdeni növeszteni.
2008. jan. 16. 13:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Miert akarnal megfelelni a nogyogyasznak? Neki aztan edes mindegy mi van ott lennt. :) Az ilyen-olyan szereloket sem az erdekli, hogy milyen a lakas. ;)
2008. jan. 16. 15:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Az alsó szőr dologra furcsa módon mindig azt mondják, hogy jobb ha van egy kicsi a fertőzések elkerülése végett.

Én mégis úgy "érzem", hogy nem igazán tetszik az asszisztensnek meg tulajdonképpen az orvosnak sem, hogy nem vagyok teljesen szőrtelen.

Nem tudom miért az orvos ránéz és kicsit ingatja jobbra balra a fejét, a nő meg sóhajtozik. Nem tudom, hogy más hogy van vele, de ha nekem viccen kívül fázik ott lent tök pucéran, és egyik sem a szeretőm, akkor mégis mi közük van hozzá.

Megkérdezni meg nem akarom, hogy bocs, de most szőrtelenhez van szokva a doktor úr? Nálunk otthon ugyanis (komolyan csak) minimális szőrtől még nem hány senki.

2010. febr. 21. 17:56
 5/5 anonim ***** válasza:

"Az ilyen-olyan szereloket sem az erdekli, hogy milyen a lakas." választ írónak

a szöveged jó, de az a baj, tudod, hogy az ilyen-olyan szerelők pont megnézik a lakást, és úgy mondanak egy árat, pofára. A bútorokból stb. következtetnek az anyagi helyzetre és ha gazdag vagy jól átvernek.

A példa nem túl jó itt.

2010. febr. 24. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!