Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Herecsavarodás lehet, vagy...

Herecsavarodás lehet, vagy valami más?

Figyelt kérdés

Üdv!

21 éves fiatalember vagyok a problémám a következő:

Tegnap óta fájdogál a jobb herém, (a balt eltávolították 2 éve jóindulatú csomó miatt) de nincs megduzzadva sem kivörösödve. Nem fáj szünet nélkül és nem is kényszerít térdre. Eszembe jutott a herecsavarodás mint lehetséges ok viszont azt olvastam hogy azt igen erős fájdalom jellemzi és a here megduzzadása.

A kérdésem az lenne hogy lehet herecsavarodás különösebb fájdalom és duzzanat nélkül?

vagy valami más áll a hátterében?

Konkrétan azt sem tudom hogy a herém fáj e mivel a fájdalom nemigazán megfogható, behatárolható...de az biztos hogy a környékén érzem a fájdalmat.

Spermám van rendesen mint ezelőtt. A mellékherém is szépen kitapintható. Csomót pedig nem érzek sehol.

De néha munka után szoktam kitapintani a herén picit vastagabb ereket ami néha látható is. Ez ilyenkor elkezd fájni elég kellemetlenül kb. 10-05 percig, az alhas tájékán is aztán elmúlik, de most ilyet nem vettem észre.

Viszont ma reggel észrevettem hogy hátul jobboldalt fáj a csípőm/derekam mintha görcsben lenne, de gondolom ez köszönhető annak is hogy tegnap 16 órát ültem autóban. Esetleg sugározhat onnan is fájdalom előre az alhas és lágyék tájékára?

Eléggé félek mivelhogy egy herém van és nem szeretnék lemondani a szexuális életről ilyen fiatalon és persze családot is szeretnénk alapítani párommal a közeljövőben.

ja és mielőtt letolna valaki... Normális esetben azonnal az urológushoz fordulnék de ez most nem megoldható mivel Németországban vagyok szeptember 30.-ig

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat, tanácsokat. Szép napot!

2014. szept. 11. 06:19
 1/7 anonim ***** válasza:
ez valószinüleg nem herecsavarodás, a 16 órás üléstől is fájhat, ám menj el urulógiára, csak egy heréd van, ha azt valami baj éri, nincs már másik, pénzt tudsz keresni másikat amit itt most az orvosra elköltesz, de herét másikat nem adnak. és 21 évesen szerintem akarsz még majd gyereket
2014. szept. 11. 09:46
 2/7 A kérdező kommentje:
igen, ez nagyonis igaz! amint hazamegyek az első utam az urológiára vezet majd!
2014. szept. 11. 09:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Here csavarodásról szó sem lehet,az igen nagy fájdalommal jár.Láz ,hányiger is lehet .Azzal 6 órán belül kórházba kerültél volna .
2014. szept. 11. 11:19
 4/7 A kérdező kommentje:

igen tudom hogy 6 órás időlimit van és hogy nagyon fáj, csak azért gondolkoztam el rajta mert olvastam itt olyan kommentet aki azt állítottahogy egy hétig csak fájdogált neki és utána kiderült hogy elhalt a heréje.

na most ha ez így lenne akkor nekem már rég letelt a 6 óra és nekem is el lenne halva. de ha így lenne akkor már spermám sem lenne nem igaz? vagy mégis? ugyanakkor gondolom le lenne lilulva a herezacskó vagy minimum bepirosodva.

2014. szept. 11. 11:51
 5/7 A kérdező kommentje:
ja és kb féléve voltam hereultrahangon és hasi ct-n mindkettő negatív lett azt mondta a doki hogy minden rendben
2014. szept. 11. 12:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha elhal a here nincs sperma se.

de lehet ezer egy oka. Urulogust latogass meg:)

2014. szept. 11. 18:09
 7/7 anonim ***** válasza:
A herecsavarodás olyan iszonyatos fájdalommal jár, mintha kínoznának. Sajnos tudom, volt hozzá szerencsém. Éjszaka közepén egyszer csak arra ébredtem, hogy kibírhatatlanul fájt a herém, de tényleg nem tudom mihez hasonlítani, ordítani sem tudtam. Az volt az egy szerencsém hogy forgolódtam, hátha találok valami pozíciót, ahol enyhül. Hála Istennek, valahogy "visszacsavarodott" a sok forgolódástól (ezt az orvos mondta) fájdalomcsillapítók majd ügyelet, ott mondták hogy ezt kb. azonnal meg kell műteni, hatalmas szerencsém hogy visszacsavarodott, különben elvesztettem volna a herém. Na mindegy, annyi a lényeg hogy ha nem fáj különösebben, akkor az nem herecsavarodás.
2014. szept. 13. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!