Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fáj egy picit a bal herém?

Fáj egy picit a bal herém?

Figyelt kérdés
Tegnap reggel egy picit fájt a bal herém, de fokozatosan csökkent a fájdalom. Ma már szinte alig érzem, csak nagyon ritkán nagyon kevés időre, és sokkal tompábban. A zacsin semmi elváltozás nincsen. Ahogy érzem, nincs megduzzadva semmi. Ez lehet, hogy herecsavarodás lenne? Vagy valami veszélyesebb dolog lenne? Vagy mi lenne a baj?

2014. jún. 15. 13:48
 1/6 A kérdező kommentje:
Ondó is jött, ezt kihagytam a leírásból!
2014. jún. 15. 13:54
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha nem múlik el vagy esetleg megismétlődik, akkor orvoshoz kellene fordulnod!

Nem valószínű, hogy herecsavarodás, mert az erős fájdalommal járna!

Hogy érted, hogy ondó is jött? Maszturbáció közben fájdult meg?

2014. jún. 15. 14:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem, két nappal ezelőtt este maszturbáltam, tegnap reggelre pedig megfájdult. Ma pedig enyhült a fájdalom, és megpróbáltam, hogy jön-e ondó, ha maszturbálok. Szerencsére jött.
2014. jún. 15. 14:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Értem. A herefájdalomnak/vagy oda sugárzó fájdalomnak sokféle oka lehet pl. egy egyszerű izomhúzódás, mellékhere gyulladás vagy akár gerincprobléma. Mi nem tudhatjuk, hogy mi okozhatja nálad, tehát ha nem múlik el, erősödne vagy gyakran jelentkezne a fájdalom, akkor nézesd meg!
2014. jún. 15. 15:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Amit az utolsó írt azok igazak és van bizony amikor sima maszturbálás után is kicsit megfájdul.De ha elmúlik akkor semmi gond nincs.
2014. jún. 15. 16:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Azonnal menj el urológushoz, hogy kizárja, hogy nincs semmi nagyobb baj. Én 3 hete jártam ugyanigy, megfájdult, aztán abbahagyta, 1 hétig nem mentem el vele dokihoz, utána megfájdult és elmentem, először herecsavarodásra gondolt a doki is és azonnal megmütöttek, mert az azzal jár, hogy elhalhat és akkor kiveszik a herét, de nem az volt, hanem szövetmintát vettek belőle és kiderült rákos vagyok, már tul vagyok a mütéten, várom az eredményeket. Lehet neked csak gyulladásod van, és elég lesz rá egy kis antibiotikum, de ne késlekedjél azonnal menj orvoshoz.
2014. jún. 15. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!