Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért van ennyi körülmetélt...

Miért van ennyi körülmetélt ellenes ember?

Figyelt kérdés

Itt is, de más fórumokon is sokan ellenzik a metélést, amikor egyáltalán nem olyan szörnyű dolog, nagyon sok ismerősömnek csinálták és egyáltalán nem volt olyan borzalmas.

Nyilván vannak olyan fiúk, akik szenvedtek, de minden műtétnél vannak szövődmények és hibák.

2014. szept. 7. 18:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ne érts félre! Nekem is van zsidó ismerősöm és semmi rosszat nem tudok rá mondani, de nem is akarok.

Alapvetően a hittérítéssel sincs bajom, jobbnak tarom a "választott vallást", mint azt, hogy valakit csecsemőként megkeresztelnek. Persze ennek is megvan a gyökere, de nekem nem tetszik.

A problémám alapvetően a kettős mércével és a pozitív diszkriminációval van.

Nem mondhatok ki egy szót, nem nevezhetem nevén a dolgokat, mert törlik a hozzászólásomat (nem csak itt). Kettős mércével mérik az embereket (egyszer így hívják, másszor úgy) attól függően, hogy épp mit kíván a "szövegkörnyezet". Egyszer egyszerű állampolgár, másszor elnyomott kisebbség. Pedig Ők is észrevehetnék,hogy kihasználják őket.

Na mindegy.

2014. okt. 3. 00:23
 12/14 anonim ***** válasza:

Nekem is ez nem tetszik hogy nem lehet leírni pedig nincs benne semmi,a ci gány szóval is ez a bajom,ha ezt írod az sem jó,ha ro ma az sem jó.Nekem van ro ma és zsi dó ismerősőm is.

A zs mint vallás csak azért nem értek egyet,mert oda csak akkor léphet be egy fiú/férfi ha a teste egy részétől megfosztják,nekem ez meg morbid!Sajnálom de nem tudom elfogadni hogy erőszakkal egy kisbabától,gyerektől megfosszák a teste egy részét és fájdalmat okozzanak neki(mert akárki akármit mond fáj a gyógyulás,fáj a műtét),tehát én ezt nem tudom elfogadni!

VAgy azt hogy bármely vallás nevében a testünket valamitől meg kelljen fosztani,hidd el ezt nem isten találta ki,hanem gyorsan valamilyen ember beleírta a bibliájukba és ezzel is irányítják őket.

De nem a vallásuk miatt támadják őket amúgy,hanem sok mindent tettek kis hazánkban a privatizáció során,a gyárak eladása áron alul,a tönkretétel és ezért van annyi támadás.

De akármilyen külföldi országot megnézel,régi filmet ott is valahogyan sosem szerették őket.Náluk 56-ban a leghírhedtebb Á V H_sok is tőlük kerültek ki.

De semmilyen néprátással nem értek egyet,ez nem megoldás semmire sem,sokaknak ezzel van a bajuk,hogy annyi más népírtás történt amiről nem beszélnek,vagy történik most is,gonduljunk ahogy afrikára(huszik és tuszik gyilkolták le egymást,vagy szovjetúnió Sztálin idejében éhen haltak az emberek és ma is tagadják.

De nem értem mért nem lehet nevén nevezni a dolgokat.Kíváncsi leszek törlik az üzim vgy sem..

2014. okt. 3. 19:16
 13/14 anonim ***** válasza:

a vallásukba nem térnék be,a nőket sem kezelik egyenrangúan,meg én a gyerekem nem tenném ki egészségesként műtétnek,fájdalomnak.Nem fogadnak maguk közé könnyen bárkit.

De nem is a kis átlag emberekkel van ott sem gond,nem azokra hurrognak,de sokszor mindig ők isszák meg a levét ha valami van.

Mi történt mindenki írása ott van,valóban nép és vallás is.De hazánkba akik vannak azok csak nép többnyire más,nem tartják a hagyományokat sokan,de én ebben sem látok problémát.

2014. okt. 3. 19:19
 14/14 anonim ***** válasza:

Borzasztó most amit láttam Izrael igazi arca címmel a you tube-en,úgyebár az palesztinok által lakott terület volt(arabok),ahogyan azokkal bánnak,ahogyan a gyerekeket nevelik hogy nyugodtan dobják meg kövekkel őket,pedig az ő hazájuk volt,jöttek turisták ott a or to dosz férfiak goj-nak nevezték őket és földre köpködek meg Shiksa-nak nevezték,csúszómászó,féreg a jelentése,miden ok nélkül(jelentés barom,és le van írva mindenki aki nem zs az mind goj.)

Krisztust elítélik mert kereszténységre akarta átvezetni őket és mindenki aki nem zs alsóbb rendű.Ajánlom figyelmetekbe hogyan beszélnek más népekről és mit művelnek ott Izr aelben.

Mindenhol zs katonák vannak,igazoltatás folyt és csak azért kezdték pofozni az arab férfit meg arab volt.

Jobb vigyázni ha mindenki alsóbb rendű náluk akkor tudjátok milyen szót használ mindenki.....

igen durva volt és ez most folyik itt,meg megmutatták milyen vegyi fegyverük van,amit mindenhol betiltottak mert lemarja az ember húsáról a bőrt,és még is használták volt pár borzasztó kép.

Na ezekkel a fanatikusokkal kell vigyázni!!!!

Kíváncsi lennék ha ide jönnének hozzánk turisták és mi mondanánk minden ok nélkül jelzőket rájuk és köpködnénk mit mondanának ránk!!!

2014. okt. 7. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!