Miért van ennyi körülmetélt ellenes ember?
Itt is, de más fórumokon is sokan ellenzik a metélést, amikor egyáltalán nem olyan szörnyű dolog, nagyon sok ismerősömnek csinálták és egyáltalán nem volt olyan borzalmas.
Nyilván vannak olyan fiúk, akik szenvedtek, de minden műtétnél vannak szövődmények és hibák.
azért ellenzik mert az oda való, akkor minek leműteni?
pl a kezedet vagy a füledet sem műtteted le...
jogos elég unalasmas már nem fogod fel h testrészünkről beszélsz ez nem köröm vágás hanem csonkitás
egy funkciot elvesznek tőled
Ez egy testrész ami nem hiába van ott,és ha egészséges nem kell azt levágni és megcsonkítani ennyi az egész.Nőknek is csikló fitymájuk akkor most azok is vágják le azt?
A gyógyulási idő meg nem olyan gyors 4-6 hét,és az első hét ahogy írják elég durva,vérző,gennyes seb,ami beleragad a gézbe,a sebet le kell áztatni és kenegetni kell.
Aztán a metéléshez a gyeremekek,babák metélése is odatartozik,ha egy felnőttnek fáj az érzéstelenítő injekció és összerándul a szemöldöke tőle akkor hogyan fájhat egy kisgyereknek?
-Hát nagyon.
Ha egy felnőttnek az első hét kín és durva a kötés csere,macera a letiszítás.Akkor milyen lehet egy kisgyereknek,babának?
-Hát neki még rosszabb.
-Vagy amikor enyhe a szűkület és az orvos átveri a beteget és nem is kellett volna vagdosni semmit.
És vannak akiknek nem is tetszik,akiknek gondja adodik belőle.
És a metéléshez nem csak az érzéstelenítős metélés tartozik és az amikor az ember maga döntött róla!
-Hanem az is amikor érzéstelenítő nélkül neki esnek!
-És az is amikor más dönt róla és kiteszi ennek és szenved tőle,egy másik ember elveszi a teste egy részét tőle
Nem tudom a te ismerőseid kik vagy milyen vallásúak vagy kiket majmolnak éppen?
Normális,egészséges ember nem csonkítatja,vágatja le a teste semelyik részét!
És amit itt felhozol több kérdésnél hogy hpv vírus na az nyálkahártya utján terjed nem kell annak elkapásához se xuális kapcsolat,elég egy csók,egy fertőzőtt illető poharából inni akár és már el is kaptad.Nagyon sok fiatal fertőzött,hordja a vírus magában,ezért lenne jó a hpv elleni oltás akár felnőtteknél is,mint mondták ott is ajánlott.
De szörnyű dolog ha akaratod ellenére történik,vagy ha van egy enyhe szűkületed és utólag tudod meg hogy nem lett volna rá szükség,csak téged nem világosítottak fel róla,férevezettek,vagy ha erőszakkal hajtják végre.
Nem olyan kis dolog mint ahogyan gondolod,sokan leírták hogy az első 1-1,5 hét az nagyon rossz és utána még milyen sok idő kell hogy begyógyuljon.
Senki nem mondta eddig azt hogy amikor érzéstelenítőt kapot ne fájt volna neki.
Mell implantátumot is sok nőnek csinálják,mégis ha a mell szép és egészséges és normális kinézetű,méretű akkor értelmetlen dolog és a testet csak tönkre vágja vele.Az sem tetszik mindenkinek.
Vallási "okból" szeretnéd?
Mert szerintem rossz helyen terjeszted az igét!
5/5 jó fej vagy,ez tetszik,ha valaki nyíltan kiírja akkor törlik az egészet.:-)
Még nem gondoltam így is ki lehetne írni a véleményed.
#6-os
Lennének még gondolataim építő és "lebontó" jellegűek is.
De sajna nem mindent lehet a mai világban.
#5-ös voltam
5-ös nem te volták az egyik hozzászólásban ahol röviden egy hasonló kérdésbe bele írtad hogy így lesznek a zs.... és azonnal törölték?
Nekem az is tetszett és nem is értettem miért.Végül is ebben a szóban nincs semmi,mi sem akadunk fenn ha katolikust,evangélikust,indiait,angolt és még sorolhatnám mondanának.
De tetszett amit írtál,rövid és igaz is:-)
Az nem én voltam.
A probléma az, hogy tudtommal, a zsidó az egy vallás és nem egy nép.
És itt kezdődnek a problémák.
De megyek is mert mindjárt törlik 3. 2. 1. ------------
A zsidó egy vallás, de valamennyire egy nép is. A zsidók többsége ''örökli'' a vallását, a mostani zsidó vallású emberek ősei a zsidó népből származnak. Betérni sem olyan könnyű, mint a többi vallásba, rengeteg kritériumnak kell megfelelni, plussz van egy próbaidőszerűség is.
Amúgy a kérdező nem zsidó, csak egy egyszerű troll, aki meglátta, hogy ilyen témákkal heves vitákat lehet kiváltani. Ismerek zsidókat, ők nem térítenek, főleg nem a körülmetélés előnyeivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!