Ha van olyan ember, aki hason alszik, és nem él szexuális élet, meg nem is önkielégít, tehát gyakorlatilag a pénisze sosem áll szabadon fel, attól lehet baja? :D
Figyelt kérdés
Ha később mondjuk élne a megtermékenyítő képességével? :D Azaz ugyanúgy képes lesz szexelni, kielégíteni nőket?Gondolok itt pl olyanra akinél átmenetileg ez a helyzet, vagy mondjuk pap, aki eláll ettől az életmódtól.:D2014. szept. 4. 11:54
1/4 anonim válasza:
olyan ember nincs :D hason alvás nem zárja ki az éjszakai magömlést
2/4 anonim válasza:
Mindenre képes lesz később is. De attól, hogy nem él szexuális életet és nem maszturbál, még lehet éjszakai magömlése -ahogy már írták- és merevedései is.
3/4 anonim válasza:
szinte biztos hogy van a papoknak is, muszáj kiürülnie, mondjuk nem értem hogy bírják ki, nekem egyszer volt hogy 5 napig nem tudtam csinálni táborba nagyon nagyon szenvedtem a végén már csak arra tudtam gondolni, este megoldódott a dolog magától... gondolom értitek
14f
4/4 anonim válasza:
olyan ez mint a kar a gipszban
szép lassan elsorvad mert nem hazsnálod
nem lesz teljesen élettelen, de egyre alacsonyabb lesz a libidód, stb
egyébként spontán éjszakai merevedésed neked is van, hacsak nincsen szervi impotenciád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!