Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Húgyhólyaggyulladásom lehet?

Húgyhólyaggyulladásom lehet?

Figyelt kérdés
Még nyár elején éreztem egy kis szúrást a makkomban, de ez egy hét után elmúlt. Július végefelé azonban megint elkezdődtek a panaszok, azonban már nem a makkomban, hanem kicsit bentebb éreztem viszkető érzést, illetve a vizelet is ekkor kezdett csípni. Egy hete pedig már fentebb, a húgyhólyagomban érzek nyomó érzést. 17/F
2014. aug. 27. 14:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Igen, lehet valamilyen húgyúti fertőzés, ami kezeletlenül tovább romlott. Fordulj orvoshoz!
2014. aug. 27. 14:22
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen doki, aki egyébként valószínűleg csak vizeletmintát fog kérni, nem kell parázni. A hólyaggyulladás ritkán fordul elő férfiaknál, könnyen lehet, hogy más ok is van a háttérben, ráhúzódhat a vesédre, stb. Menj dokihoz!
2014. aug. 27. 14:24
 3/12 A kérdező kommentje:
Már tervezem, hogy elmegyek dokihoz, de sajnos csak jövőhét kedden rendel. Nagyon nagy bajom nem lehet ugye?
2014. aug. 27. 14:33
 4/12 A kérdező kommentje:
Ja és nemi fertőzés nem lehet, mert szűz vagyok.
2014. aug. 27. 14:36
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Annyi idő alatt nem lesz gond! De tovább ne halogasd!
2014. aug. 27. 14:40
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Valószínúleg nincs nagy bajod és mivel már nyár elején gondok voltak, te sem kapkodtad el a dokihoz menést, jövő hét keddig semmi nem fog történni. Ha fáj, akkor egyébként soron kívül bemehetsz és megvizsgálnak.
2014. aug. 27. 14:40
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek az értelmes, segítőkész válaszokat, most nagyon megnyugodtam. Egyébként nem fájdalmat érzek, inkább ilyen folyamatos nyomásérzetet, ami inkább kellemetlen, mint fájdalmas.
2014. aug. 27. 14:44
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagy baj nem lehet. ÷de amint tudz menj el orvoshoz :-)
2014. aug. 27. 17:00
 9/12 anonim ***** válasza:

Irásodból azt érzem ki,háziorvoshoz akarsz menni.Ez SZTK urológiai szakrendelést igényel.Itt viszont minden nap van rendelés .Beutaló sem kell,a háziorvos egyből ide küld.

Felesleges nála tölteni az ídőt.

2014. aug. 27. 17:10
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem háziorvoshoz mennék, hanem urulógushoz magánrendelőbe. Kiskoromban műtött, és akkor tökéletes munkát végzett, úgyhogy benne bízom a legjobban.
2014. aug. 27. 20:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!