Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért nem tudok rendesen vizelni?

Miért nem tudok rendesen vizelni?

Figyelt kérdés

18 éves fiu vagyok, és kb 2 hete hogy nem tudok rendesen vizelni, hiába álok és várom, nem indul el, olyan mintha be lenne ragadva, van mikor elindul normálisan, de ritka. Olyankor le kell űlnőm, őszeszoritom magam, és egy kis erőlkődés után 10-15 másodperc és elindul, de akadozva.

Elég kényes téma és szégyelem valakinek is elmondani, ezert gondoltam hogy felteszem a kérdést itt. Mindenképpen elfogok menni egy urológushoz, de engem most az érdekelne hogy valaki tudja e mi lehet kb a baj? És ha igen, akkor milyen házi praktikák vannak amik segithetne? Tudni illik elég ilyedős vagyok és minden betegséget eléggé felfujok, szoba jőhet esetleg valamilyen műtét a prosztatánál vagy bármilyen műtét? Ettől parázok a legjobban, bármilyen gyógyszeres kezelést válalok, műtéten kivűl, vajon szükségem lesz rá?

Előre is kőszőnőm.

2014. aug. 25. 17:35
 1/10 anonim ***** válasza:

Lehet akár valamilyen húgyúti fertőzés-gyulladás miatt. Azt ki tudják kezelni gyógyszeresen.

A prosztataproblémához, prosztatagyulladáshoz meg fiatal vagy, de sosem lehet tudni, de azt is gyógyszeresen ki tudják kezelni.

Szóval ahogy írtad, menj el urológushoz és ott majd megmondják, hogy mi bajod van és mivel lehet kezelni.

2014. aug. 25. 17:48
 2/10 A kérdező kommentje:
kőszőnőm, ezt fogom tenni, csak szeretem volna megnyugodni hogy a műtét ki van zárva.
2014. aug. 25. 17:51
 3/10 anonim ***** válasza:
Majd az urológusodnak köszönd, ha kikezelt.
2014. aug. 25. 17:52
 4/10 anonim ***** válasza:
Ez fertozesnek tunik. Menj urulousho
2014. aug. 25. 18:01
 5/10 anonim ***** válasza:
Miután a vizelet elzáró szelep a prosztatában van ,azt is vizsgálni fogják .
2014. aug. 25. 18:03
 6/10 A kérdező kommentje:
És az fájdalmas?
2014. aug. 25. 18:17
 7/10 anonim ***** válasza:
18 évesen nagyon ritka a prosztatabetegség. Iszol te elegendő folyadékot? Kb 2 litert?
2014. aug. 25. 18:20
 8/10 A kérdező kommentje:
Hát őszintén nem nagyon, vizet ritkán iszok, csak valami édes után, inkább kólát iszok minden nap.
2014. aug. 25. 19:02
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Nem is kell napi 2 l meginni.Ez egy buta felfogás csak.

Nem erről van szó .Összmennyiséget jelent,amiben a napi étel is bent van .Ne akarjanak belőled is törpe vízművet csinálni .A vizsgálat meg nem fájdalmas .Labor ,és ultrahang legfeljebb .A manuális prosztata vizsgálat meg kellemetlen. Sokat igyon az akinek vesekövet hajtatnak el .

2014. aug. 25. 20:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Ne hallgass a 9 esre. Senki sem lesz törpe vízmű, ha elegendő folyadékot iszik. A 2 literbe természetesen benne van az étellel bevitt folyadék is, pl a leves, a tej, stb.
2014. aug. 26. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!