Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Baj van a péniszméretemmel?

Baj van a péniszméretemmel?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok, 8 cm a péniszem állva.

De még azt leszögezném, hogy nagyon későn érő vagyok.

155 cm, 35 kg, és ilyen nagyon gyerekes kinézet.

Ez annyiba vigasztal, hogy ha ilyen vagyok, nem lehet nagy, de akkor is.....

Valahogy úgy érzem, kicsi még a test méreteimhez képest is.

A legrosszabb, hogy vérpéniszem van, és így nagyon cikinek érzem a nyugalmi állapotot.

Szerintetek?

Ne a kor alapján ítéljetek, az csak szám, inkább a test számai alapján.

155 cm, 35 kg, így egyértelműen vékony vagyok, tölcsérmellkasom is van sajna, és kicsi nagyon a fizikukom.

Ebbe megint csak vigasztal, hogy jó ésszel vagyok megáldva, a gimit kezdem, és a fizikumtól, kinézettől eltekintve nagyon jól érzem magam, akármit csinálok, csak nagyobb súlyt nem emelek.

2014. aug. 18. 01:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát 35 kg-hoz elég az.:)

Termetarányos a fütyi, akár csak a többi testrész.:)

Mire nagy leszel, milyen magas leszel, mit mondanak? Van valami betegséged, hogy ilyen kicsi vagy?

2014. aug. 18. 01:45
 2/11 A kérdező kommentje:

Semmi.

Fater, ha minden igaz, ugyanilyen volt.

Még ő is vékony, kb. 60-65 kg.

Viszont alacsonynak nem alacsony, olyan 180 cm körül lehet.

A testalkatunk full ugyanolyan, csak a méret nagyobb.

Nem tudom, köszi a választ

2014. aug. 18. 02:13
 3/11 A kérdező kommentje:

Ha betegség, akkor annyi, hogy műtöttek 1 évesen a tüdőmmel, kivették a tőlem jobb oldalinak a negyedét.

Így van egy egész bal oldalt és egy háromnegyed jobb oldalt.

A 2 tüdő helyett 1,75 van magyarul.

Meg a tölcsérmellkas

De nem tudom ezeknek van-e köze hozzá, elvileg fogok nőni magasságra.

Súlyra nem leszek sose súlyos, az már tuti, vékony maradok, de talán ez orvosolható egy minimális szálkásítással vagy mit tudom én.

2014. aug. 18. 02:20
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Na, akkor addigra, ha így megnősz, Neked is méretarányosan nagyobb lesz.

Mért zavar a vérfütyiség? Nem társaságban a többi fiúknak és nem lankadtan kell mutogasd!:D:D:D

2014. aug. 18. 02:20
 5/11 anonim válasza:
kicsit probálj meg hízni, akkor a magasságod is és a péniszed is nőni fog, 35 kg én 8-10 évesen voltam, a méreted meg 18-20 éves korodig nő minden szempontból... 14-16 cm meg már átlagos méret.
2014. aug. 18. 16:19
 6/11 A kérdező kommentje:

Rendben, köszönöm.

Remélem minden oké lesz.

2014. aug. 18. 17:39
 7/11 anonim ***** válasza:
nagyñ sok fiunak,van ekkora! sôt magasaknak is!sôt pufhkmak is,ès akinek arânyos a teste.a testeted edzedd,azfontosabb!
2014. aug. 18. 18:57
 8/11 anonim ***** válasza:
52%

Mivel ahogy írod elég alacsony vagy úgy 11 éves gyerek magasságú így valószínűleg későnérő is lehetsz,ha elkezdesz kicsit nyúlni magassára akkor férfiasodni is fogsz és a péniszed is megnő kicsit.

Nézd valóban kicsi a péniszed a korodhoz képest,de a jelenlegi magasságodhoz képest meg nem.Tehát ha kicsit nyúlsz akkor majd fejlődni is fogsz odalennt.

Tudom rossz példa de sok sztárgyereket foglakoztatak akik igen fejlettlenek voltak és 3-4 évvel fiatalabb szerepeket is játszottak ott bizony látszott rajtuk hogy 14 évesen is némelyik tuti hogy totál szőrtelen volt,semmi fanszőre nem volt és ha megnéztem őket sok 16-17 éves korába nyúlt meg kicsit,na akkor sem lettek óiársok de nem mindegy hogy 150 vagy 168 cm vagy,tehát sok valóban közülök csak 168-170 cm magasra nőtt meg,de amikor elérték végre a magasságot akkor azért látszott hogy fejlődtek is,már látszott rajtuk az eredeti koruk.Összeszedték magukat és soknak amíg nem kezdtek fejlődni ilyen lányos,nyikorgos hangja is volt.

Lehet nálad is ez van.NÉzd meg hogy Justin Bieber(én baromira nem bírom)16 évesen hogyan nézet ki,én azt hittem hogy 12-13 éves,161 cm volt,a beszéd hangja nyavalygos volt aztán pár év múlva azért nyúlt 6-7 cm-t és végre már nem úgy nézett ki mint egy kis általános iskolás.

Ami fontos hogy neked kell a műtétek után gyógyszert szedned?

Apukád milyen magas?

-mert a fiúk kb olyan magasra megnőhetnek mint az apjuk.

És az apukád hány éves korában kezdett el fejlődni?

Fanszőrőd van már?

Sperma,vagy előváladék?

ha van fanszőrőd,és esetleg sperma vagy előváladák az igen jó jel,mert azt mutatja hogy elkezdtél biológiailag érni.

ha még nincs akkor 16-16,5 éves korodra kell hogy legyen,mert ha nem akkor edokrinologushoz kell menni ahol vérvételből csinálnak majd egy hormonvizsgálatot.

2014. aug. 19. 20:34
 9/11 A kérdező kommentje:

Semmi gyógyszer nem kellett, teljesen normálisként élek, semmi, egyedül akkor, amikor beteg vagyok, az is évente 1-2-szer, persze apróbb megfázás előfordul.

Apa 180cm körül van, 60-65 kg, vékony, mint én, és ugyanolyan is.

Fanszőrzetem már régóta van, és nagy is, csak szőke volt még, ezért beleolvadt a testbe.

Már elkezdett feketedni, és pont akkor jött meg az előváladék is, azóta is csak az van.

Ja, és köszi a választ

2014. aug. 19. 23:21
 10/11 A kérdező kommentje:
A hangom is még vékony, hangosan beszélni már nem igazán szeretek, mert akkor nagyon vékony, és hát nem kellemes....
2014. aug. 19. 23:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!