Szappan ment a húgycsövembe, mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Igen, biztos hogy szappan/efféle hajgél, még emléksszem is hogyan történt ez a baklövésem ahogyan belekerült. De ha nem baj nem mondom el, mert tényleg nagyon ciki és csak röhögnétek hogy lehettem ekkora marha. Tünetek: Rendkívüli fájdalom a húgycsőben, fájó vizelés. Bár az eset óta még nem vizeltem mert ahogy elkezdeném, úgy kínoz a fájdalom hogy összerogyok. Kérlek segítsetek, még soha nem éreztem ilyen borzasztó fájdalmakat.2014. aug. 13. 05:16
1/10 anonim válasza:
Menj urológushoz, mert nem a szappantól van húgycső gyulladásod. Ne mondj az orvosnak semmit csak azt hogy fáj ha pisilsz. Addig is igyál minél többet tőzegáfonya teát, hogy mosódjon, hogy ne legyen nagyobb baj
2/10 A kérdező kommentje:
Angolul olvastam egy hasonlót, neki azt ajánlották hogy igyon rengeteg vizet és (fájdalomcsillapítás érdekében) meleg vízbe áztatott pénisszel pisiljen minél többet, és akkor 12 óra alatt elmúlik. Szerintetek beválhat?
2014. aug. 13. 06:37
3/10 anonim válasza:
Írd már meg légyszíves hogy mégis hogyan kerülhetett a húgycsövedbe "véletlen" némi vegyi anyag! Kíváncsivá tettél kora reggel.
4/10 t_GaRami_a válasza:
Valahogy én is kíváncsi vagyok, itt már úgy is megmondta az első mit tegyél, a többi válasz felesleges.
5/10 anonim válasza:
Hát oda csak úgy nem megy ,mert a makk vége szorosan záródik .Vagy az van ami az 1 írt,vagy te sértetted fel a belső részt.
6/10 anonim válasza:
Szerintem inkább egy nagyobb vesekövet pisiltél ki, ami felsértette belülről a húgycsövedet, nem?
7/10 anonim válasza:
Beválhat amit angolul olvastál, de még az is lehet, hogy hamarabb elmúlik, ha vizeléskor kitisztul a húgycsöved.
8/10 anonim válasza:
Ha viszont valamivel felsértetted a húgycsövedet, akkor jobb, ha még ma elmész az urológiára. Később akár tartós visszamaradó problémád (pl. húgycsőszűkület) is lehet ebből a mostani hülyeségedből. Ez nem játék.
9/10 anonim válasza:
madarast játszani, csip, csiip, csip
esetleg a pisilés segít
meg az idő
majd el fog múlni
10/10 anonim válasza:
ha annyira fáj, hogy összerogysz, akkor az nem szappan, hanem húgyúti fertőzés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!