Borotvakéses borotválkozás borotva szappan?
Itt azért különbséget kell tenni a késes és pengés borotválkozás között.A kés az kb,10 cm hosszú vágó eszköz.
Van olyan is hogy az első részébe pengét lehet elhelyezni.
Ilyet használnak férfi fodrászok .Ehhez viszont nagy gyakorlat szükséges .Honnan váltasz át erre,vagy milyenre ?
Privátba is beszélgetek ,veled ha ugy gondolod .
Késes borotválkozásra gondoltam nem olyanra amibe pengét lehet tenni. Sima borotváról szeretnék ilyenre valtani mert sok előnyéről olvastam. Azért kérdeztem hogy mi ennek a folyamata mert amikor bárhol máshol megnéztem hogy hogyan is kell ezt csinalni mindig valamilyen borotva szappant kentek a bőrükre...de ez elég drága....amugy meg nemm csaak azz olvasott jó tulajdonságai miatt szeretnék átváltani késes borotválkozásra hanem mert szerintem (bocsánat a kifejezésért) k*rva szexi retro borotvával borotválkozni!
UTOLSÓTÓL KÉRDEZEM HOGY MILYEN KÉST ÉS MILYEN ÉRTÉKBEN ÉRDEMES VENNI?...ÉS HA MEGVAN A KÉS AKKOR HOGYAN FENED MEG?...BŐRÖN GONDOLOM DE AZON CSAK EGY IDEJIG LEHET EGYENGETNI...GONDOLTAM MÁR NAGYON FINOM FENŐKŐ VÁSÁRLÁSÁRÓL IS. kÖSZÖNÖM AZ EDDIGI VÁLASZOKAT!
hát az enyém inkább ehhez hasonlít:
szíjon szoktam élesíteni, rendszeres használat mellett,fél-egy évente kell kövön élesíteni, de ezt inkább a késélező szakemberre szoktam bízni akitől vásároltam. Használtam a pamacsos szappanos habosító módszert, de abból csak arra jöttem rá, hogy nem véletlenül avult el... nekem nagyon nem fekszik, egy borotvazselét sokkal jobban el lehet egyengetni a bőrön.
Itt egy kritika arról, amit belinkeltél:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!