Valószínűleg szappan ment a húgycsövembe, mit tegyek?
Figyelt kérdés
2012. jan. 7. 14:36
1/21 anonim válasza:
Tiszta langyos vízzel öblítsd, illetve próbálj pisilni.
2/21 A kérdező kommentje:
Köszi, megpróbálom ;)
--------
Volna még ehhez kapcsolatosan egy kérdésem:
ALOE VERA segítene szerintetek? Mert borzasztóan csíp, ha pisilek...
2012. jan. 7. 14:54
3/21 anonim válasza:
Ezt hogy csináltad? :-)
Igyál sokat, hogy tudjál sokat pisilni.Az kimossa.Ha nem múlik, akkor viszont doki kell, mert lehet, hogy mégse szappan miatt fáj.
4/21 anonim válasza:
Csíp a pisilés? Sűrűn kell és csak kevés jön? Akkor ez nem szappan, hanem hólyaghurut.Rengeteg folyadék, rengeteg pisilés ezen is segít.Meleg takaró a derekadra, melegvizes palack a lábad közé szintén jó.Hétfőn doki.
5/21 A kérdező kommentje:
Köszi
2012. jan. 7. 14:57
6/21 anonim válasza:
A szappant majd kipisiled, ne félj, nem lesz tőle bajod. De hogy a csudába került bele??
7/21 anonim válasza:
Az engem is érdekelne hogy sikerült ezt összehozni. Nem lehet, hogy inkább elkaptál valami húgyúti frtőzést?
Amúgy ne próbálkozz aloe veraval...
8/21 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy fertőzés. Amúgy én sem tudom hogy került oda, de fürödtem, valahogy csak odakerülhetett.
2012. jan. 7. 15:49
9/21 anonim válasza:
Ilyen már nekem is volt. Rohadt kellemetlen. De elmúlik gyorsan!
10/21 anonim válasza:
Akik azt kérdezik, hogyan került bele szappan, azoknak üzenem, hogy: aki rendesen tisztálkodik az tudja milyen ez... értsd: lehúzod a fitymád és megmosod szappannal vagy tusfürdővel a makkod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!