Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ettől lehet merevedési zavar?

Ettől lehet merevedési zavar?

Figyelt kérdés

Kb. két hete történt a következő.

Nem térnék ki a részletekre, de vagy két napon keresztül, felfokozott izgalmi állapotban voltam. Fantáziáltam valamin, ami nem hagyott nyugodni, és szinte folyamatos merevedésem volt. Már-már fájdalmas volt a dolog, ez idő alatt nem volt módomban önkielégítést végezni.

Azóta nehezen van merevedésem, illetve ha van, csak rövid ideig tart. Soha azelőtt nem volt ilyen problémám.

Most elégé meg vagyok ijedve. Ugye nem kell a kukába dobni, tudom még használni?:) Vagy maradandó károsodás történt? Légyszíves ne nevessetek ki! Köszi a válaszokat.

2014. aug. 7. 22:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még az sem túl valószínű, hogy a kettő között lenne összefüggés. A gyakori merevedés nem okoz merevedési zavart! Nem lehet, hogy egy kicsit fáradt vagy? Ne erőltesd, pihend ki magad és minden rendben lesz!
2014. aug. 7. 22:20
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi a választ. Valóban van stressz is mostanában, meg nem vagyok éppen fitt, sok probléma volt az utóbbi időben. Csak azért kötöttem össze a kettőt, mert közvetlen az eset után jelentkezett a probléma.

Most pihenés jön, és kivárás!:)

2014. aug. 7. 22:25
 3/7 anonim ***** válasza:

A lelki, családi, munkahelyi problémák, a kevés alvás, a nyugalom hiánya, a stressz mind mind olyan problémák, amelyek okozhatnak akár hosszú távon is merevedési zavarokat.

Ezekkel kellene leszámolni. A problémákat megoldani, lazítani, a félelmeket legyőzni, egy kicsit meditálni, kiszabadulni, kerékpározni, sétálni, túrázni, amit csak lehet és amit csak szeretsz.

2014. aug. 8. 13:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi, nagyon együtt érzők vagytok, és segítőkészek. Remélem tényleg megoldódik a dolog, most kicsit félek.
2014. aug. 8. 14:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne parázz rajta, remélhetőleg minden visszaáll az eredeti kerékvágásba :)
2014. aug. 8. 16:59
 6/7 szamo77db ***** válasza:
Próbálj lazítani, mert minél feszültebb vagy, minél inkább érzel valamiféle "ennek most sikerülni kell" érzést, annál inkább nem sikerül, amitől még feszültebb leszel és ördögi körbe kerülsz. Pihend ki jól magad, próbálj megnyugodni!
2014. aug. 8. 19:52
 7/7 A kérdező kommentje:
Olyan jókat írtok, köszi mindenkinek. Majd jelzem, ha megint a régi leszek.
2014. aug. 9. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!