Ettől lehet merevedési zavar?
Kb. két hete történt a következő.
Nem térnék ki a részletekre, de vagy két napon keresztül, felfokozott izgalmi állapotban voltam. Fantáziáltam valamin, ami nem hagyott nyugodni, és szinte folyamatos merevedésem volt. Már-már fájdalmas volt a dolog, ez idő alatt nem volt módomban önkielégítést végezni.
Azóta nehezen van merevedésem, illetve ha van, csak rövid ideig tart. Soha azelőtt nem volt ilyen problémám.
Most elégé meg vagyok ijedve. Ugye nem kell a kukába dobni, tudom még használni?:) Vagy maradandó károsodás történt? Légyszíves ne nevessetek ki! Köszi a válaszokat.
Köszi a választ. Valóban van stressz is mostanában, meg nem vagyok éppen fitt, sok probléma volt az utóbbi időben. Csak azért kötöttem össze a kettőt, mert közvetlen az eset után jelentkezett a probléma.
Most pihenés jön, és kivárás!:)
A lelki, családi, munkahelyi problémák, a kevés alvás, a nyugalom hiánya, a stressz mind mind olyan problémák, amelyek okozhatnak akár hosszú távon is merevedési zavarokat.
Ezekkel kellene leszámolni. A problémákat megoldani, lazítani, a félelmeket legyőzni, egy kicsit meditálni, kiszabadulni, kerékpározni, sétálni, túrázni, amit csak lehet és amit csak szeretsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!