Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Az lenne a problémám, hogy a...

Az lenne a problémám, hogy a legutolsó "együttlétem" után a párommal másnapra a péniszem mintha "berongyosodott" volna, ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
Nem viszket, nem fáj, csak nagyon zavaró, tök száraz és ötletem sincs mitől lehet, tudna valaki segíteni? Előre is köszi!
2010. jan. 12. 10:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Hali!

Púh...látom nem egy szokványos kérdés... (O.o)

Nem is nagyon ért7ő... Nem csoda, hogy eltelt ennyi idő, és még senki nem írt ide...

Szeretném, ha RÉSZLETEIBEN kifejtenéd, mi történt, és hogyan... előtte azonban hadd kérdezzek kettőt:

_ Érdekelne a korod, testmagasságod, testsúlyod, és h. mien alkat vagy!?

_ Mit értesz azalatt, hogy "rongyosodás"??

Mi ez? Hol? Mi történt? Hogyan?? ... ... ...

Üdv: EE

2010. jan. 12. 23:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Szia, nos arról van szó, hogy vasárnap együtt voltunk párommal, hétfőre pedig a makkom így megkeményedett és körülötte a fityma is, és mint a rongy vagy nemis tudom, így töredezett volt, aztán estére láttam hámlik. pár napig sajnos nemtudtam fürödni, sokat melóztam hulla voltam, gondoltam ez is rétehetett, de most úgy tűnik jobban van, már nem annyira száraz meg lehámlott 1 része. Amúgy 18 éves vagyok kb 85 kiló 180 centi.
2010. jan. 12. 23:48
 3/5 anonim válasza:
A rászáradt testnedvek miatt történt!Máskor !!legalább a műszert mosd meg!! naponta ha törik, ha szakad!!Akár a csapba..Babaolajjal bekenheted nyugodtan (tus után) :) Üdv:Mrs D.
2010. jan. 13. 17:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Hali ismét!

Bevallom, némiképp még mindig kissé nehezen képzelem el a problémádat, pláne így látatlanban.

A "rongyos" kifejezés alatt az értendő, mint a szikkadt, kiszáradt rongy, amely megkeménykedve megtartja gyűrött formáját, miután kiszáradt teljesen? A hámlás az a fitymabőrön volt, vagy az a makkfelszínen jött létre? Nem lehet, hogy csak a szmegmna hámlott le a makkodról?

Ha közvetlenül azután szexeltetek, hogy megjöttél a néhány napos melóból és nem zuhanyoztál előtte le legalább akkor nem is csodálom, (előző hozzászólónak teljesen igazat adok ebben,...) ill. elég nagy felelőtlenség. Néhány napig egy ruhában rostokoltál beleizzadtál, belefülledtél... az ilyen helyeket imádják a kórokozók: a baktériumok és a gombák. Asszonynak simán feltol6tál volna a hüvelyébe némi fertőzést, pláne, hogy nem mostad a szerszámodat közben, és a szmegma meg már napok óta szagosodik a makkodon a fitymád alatt.

Az meg a következő furcsaság, hogy nem tudni, mennyire élveztétek ezt az együttlétet, ill. a feleséged kellően benedvesedett-e, vagy esetleg aktus előtt kielégített-e orálisan. (Bocs az indiszkréciómért...glom számodra is hasznos le7, ha látod, hogy hangosan gondolkodok az érdekedben...)

Most egyébként mi a helyzet? Változott valami?

Ami meg a rongyosodás következményeit és legközelebbi megelőzését illeti, a helyedben az elkövetkező napokban minden este lefürödnék (nem zuhany (!!!), áztatnám magam rendesen, hogy a kellő nedvesség megint telehidratálhassa testedet, majd törölközés után használj testápolót. A nemi szerveidet is kend át ezután kamillás testápolóval, vagy akár babakrémmel, babaolajjal, Bepanthen vmien kenőccsel vagy Neogranormonnal. Gazdagon fogyasztanék természetes "B" ill. "C"-vitaminforrásokat, amelyek elősegítik a bőröd rugalmasságát, feszességét, erősítik egészségét, (Kiwi, Narancs, Feketeribiszke, Savanyú káposzta) ill. tengeri halakat is, amelyekben telítetlen zsírsavakban gazdagok.

Napi min. 2 liter folyadékot mindenképpen igyál meg, ezt pláne javaslom, a szakmámban is tapasztalom ennek fontosságát.

Megkérdezhetem am. mi a munkaköröd, ill. sportolsz-e valamit? A testtömegindexed szerint jobb lenne egy kicsit többet mozognod sportosabban, fittebben.

Visszatérve az alapkérdésedre, találtam egy cikket, amit ajánlok figyelmedbe, pláne, így tél közepén, amikor anmúgy is száraz a levegő.

>> [link]

Egyelőre ennyit sikerült összeszednem. Ha még tehetek érted vmit, írj bátran.

Néhány nap múlva pedig várom itt a visszajelzésedet, hogy megoldódott-e a problémád. Okés?

Üdv: EE

2010. jan. 14. 07:09
 5/5 A kérdező kommentje:
naaah hát köszönöm a válaszokat és úgy néz ki nagyobb volt azt ilyedtség mint maga a baj. lehámlott a makkról és a fitymáról a bőr, és hozzáfűzve, mindig mostam azért kezet is meg előtte "őt" is megtisztítottam mindig vízzel, babaszappannal, sőt utána is, amúgy mcdonaldsban dolgozok, de elmúlt. Megilyedtem, hiszen ez az első olyan párkapcsolatom ahol a sex is jelen van, nemvolt még ilyen gondom, de köszönöm a válaszokat :)
2010. jan. 14. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!