Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkületem van?

Fitymaszűkületem van?

Figyelt kérdés

Az egész életemben nem emlékszem arra, hogy hátra tudtam volna húzni a fitymámat, kivéve amikor urológián voltunk és ott nem felvágták hanem tisztították, de ezt nem tudtam megállapítani, mivel akkor még kb 6 éves lehettem és akkor még nem vertem, hanem "nyomkodtam" nekem ez volt a jó érzés. Na igen és mióta verem azóta nem tudom a makkom végéig lehúzni a fitymát.. Erre gondolom van krém vagy műtétre is készen állok, de körbemetszeni nem engedem.. Ezt most, hogy mondjam el anyának?? Van egy nevelőapukám akivel nem vagyok valami családi szeretetben, tehát vele nem tudok tárgyalni, ezt valahogy anyának kéne elmondanom de sajnos nem tudom, hogy hogy :/ Az addig oké, hogy: Én-Anya! Szerintem fityma szűkületem van.

Anya-És erre, hogy jöttél rá?

Én-??? Itt mi legyen??

2014. júl. 31. 22:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
69%

Próbáld meg a fityma tornáztatást meleg vízben,este minden nap hátra kell húzogatni a fitymát ha már merev a pénisz folytatni és ha szerencsés vagy akkor mindig hátrább tudod húzni és kevésbbéfog feszülni.Pár hét alatt érzeni lehet a javulást ha szerncsés vagy.

Urologushoz egyedül is elmehetsz,nem kell beutaló,a helyi kórházban ingyenes a vizsgálat és akármilyen fiatal is elmehet rá,nézd meg mikor rendel és akár egyedül is elmeheszt,ha mégis lesz kísérőd várjon majd meg kinnt,a váróba.

Lehet elég rá egy szteroidkos kenőcs,ha nem és műteni kellene akkor kell csak szülői engedély hozzá,fityma plasztikával és bemetszéssel a fitymád meg lehet menteni,ekkor csak lazítanak a fitymán nem metélnek körül.

2014. aug. 2. 17:27
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha megkérdezné hogy jöttél rá,hát kamaszoknál van spontán merevendés,néha reggeli merevedés is és akkor vetted észre hogy nem tudtad a bőrt lehúzni a fitymáról.

De mi van csináltál valamit?

Elmentél már dokihoz vele?

2014. aug. 10. 19:22
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem mentem dokihoz, sikerült hátrahúzni! :)
2014. aug. 11. 21:29
 14/15 A kérdező kommentje:
Annyi, hogy még kicsit feszít, de ez már egyáltalán nem is érződik! :)
2014. aug. 11. 21:29
 15/15 anonim ***** válasza:
57%
na az jó,ha most szépen elkezded minden nap tornáztatni a fitymád fürdéskor akkor szépen helyre fog jönni.De kitartó legyél.
2014. aug. 13. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!