Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkületem van, mennyire...

Fitymaszűkületem van, mennyire vészes? (Több lent)

Figyelt kérdés
Nyugalmi állapotban fel tudom húzni fájdalom nélkül, de ha egy kicsit is elkezdett merevedni már fáj és nem is tudom merev állapotban felhúzni. Önkielégitésnél a "húzigálásnal" nem fáj. Mennyire vészes? Azért kérdezem mert egy kicsit félek az orvostól ilyen téren és nem akarom az h teljesen eltávolítsák a fitymámat, és nagyon szeretném ha olyan lenne mint egy rendes(nyugalmi állapotban védi a fityma, mereven meg feljön magától)

2014. júl. 28. 21:17
 1/5 A kérdező kommentje:

És még: az rosszabít a helyzeten a maszturbálok?

16/F

2014. júl. 28. 21:18
 2/5 anonim ***** válasza:
96%

Ha fel tudod húzni lankadtan, akkor relatív fitymaszűkületed van!

Ez a jobbik eset, mert így a péniszed tisztán tartását gond nélkül meg tudod oldani!

A fitymaszűkület nem életveszélyes, de a szexuális életedben akadályozhat, ezért inkább nézesd meg! Ha a körülmetélést szeretnéd elkerülni, azt jelezd majd az urológusnak!

A maszturbációval nem ártasz, de vigyázz, hogy a hátrahúzást ne erőltesd, mert attól a fitymád bőre berepedezhet!

2014. júl. 28. 21:21
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors választ :)

Ha jól tudom akkor van olyan műtét ahol csak részlegesen távolítják el, gondolom(remélem) hogy nekem olyan kéne, az milyen?

2014. júl. 28. 21:38
 4/5 anonim ***** válasza:
31%

Szia!

Valóban menj el urologushoz,vizsgálatra fiatal korod ellenére egyedül is elmehetsz,ha nem szeretnéd hogy más megtudja,vagy ha kísérőd van,aki lehet családtag,barát,barátnő stb,akkor várjon meg kinnt a váróba szerintem.A helyi kórházbakba az urologiai rendelés ,vizsgálat ingyenes,csak a rendelési időt kell megnézni és elmenni rá.

Otthon meleg vízben,este fürdéskor próbálhatod a fityma tágítását,ez annyit tesz,meleg vízben húzkodod a fitymád óvatosan és ha merev a péniszed akkor is folytatod,pár hét alatt azt veheted észre hogy könnyebben tudod hátra húzni ésmindig kicsit hátrébb tudod húzni,de nagyon óvatosan kell csinálni.Ezt napi szinten lehet csinálni,vízben mindig könnyebb a fitymát hátra húzni.

ha nem válik be menjél el urologushoz,fityma szükület esetén az orvos van hogy először kenőcsőt ír csak fel.Fitymaszükületet lehet bemetszéssel,fityma plasztikával,z plasztikával is kezelni,ekkor nem vágják le a fitymád,hanem a pénisz alsó részén fognak vágást eljteni és lazítanak a fitymán.

ha az orvos egyből metélni akar,akkor is mond meg hogy te azt nem szeretnéd és akár több orvost is felkereshetsz,ha rávesz a műtétre akkor is bármikor visszaléphetsz.

Én is elkerülném a metélést a helyedbe.

2014. júl. 29. 20:46
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Ha amúgy nem mereven mozdítható, akkor nincs semmi ok arra, hogy az egészet levágják. Mutasd meg több orvosnak is, az a biztos. Ne várj vele és semmiképpen se erőltesd, ne repedezzen be az előbőr.
2014. júl. 30. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!