Fitymaszűkületem van, szeretnék egy részleges metélést ill. a fék átvágását. Tb kártyára hol csinálnak ehez hasonló műtétet? (részleges metélést) teljesbe soha nem fogok belemenni.
A TB-s részére nem tudok válaszolni, én BP-n csináltattam részlegeset egy lézerklinián.
Szerintem nem kell félned a teljes metéléstől sem, nem sokban különbözik a részlegestől. A bőrt pedig így is, úgy is megvágják, ami nagyon rossz lesz, nagyon. Az én részleges metélésem nagyon szépre sikerült, büszke vagyok a kisfőnökre. Utólag megérte azt a 4 hetes gyógyulási időszakot. :)
Nem emlékszem már rá, de szerintem megfizethető áron (17 voltam, a szüleimnek nem okozott problémát [pedig nem vagyunk gazdagok]). Nézz körbe, én azt mondom.
A teljes metélést csak azért mondtam, mert fizikailag nincs sok különbség a kettő között. Részlegesnél marad kb. 1 cm bőrréteg, ami néha rátud lóg a makkod peremére. Merev állapotban pedig abszolut eltűnik. De félre ne érts, nem akarlak én rábeszélni, csak információként mondtam el, mint tapasztalat. :) Nekem is részleges van. Nekem annyit mondtak, hogy részlegesnél ha kicsi eséllyel is, de visszatérhet a probléma. Ezért mondták hogy gondolkodjak azért a teljesen is. Én is ezért mondom neked.
A műtét utáni első hét nagyon fájdalmas, nem szeretném újra átélni. :D Persze mondom, én is a részlegeset választottam és minden szép és jó. :) (24 vagyok)
Nagyon jol gondolod, hogy nem akarsz teljes korulmetelest!
Ha barmelyik orvos megprobalkozna azzal, hogy azt csinalja, keress masikat. Ne csodalkozz, ha az idos SZTK-hentesek esetleg ragaszkodnak a teljes korulmeteleshez, mert esetleg ok csak ahhoz ertenek, csak azt tudjak jol megcsinalni. (Errol is meselhetnek, de inkabb nem).
Leirta a kerdezo, hogy soha nem fog belemenni a teljes korulmetelesbe.
Esetem mutatja, hogy mennyi problema lehet, ha valakinek lecsonkoljak az egeszet. Igy igenis jol teszi, ha nem vagatja le az egeszet.
Kerdezo vigyazz, kire hallhatsz.
Beindult megint a beteges, perverz emberek reklamgepezete... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!