Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szerintetek mennyire jó ötlet...

Szerintetek mennyire jó ötlet a műtét?

Figyelt kérdés
17-éves leszek és 1-év alatt le szeretnék fogyni -31 Kg. 101-kg-ről, és hát gondolom marad ott majd felesleg ami nem kell majd oda. Szerintetek ajánlatos a műtét?

2014. júl. 30. 17:58
 1/7 szamo77db ***** válasza:
88%
Ezt majd akkor döntsd el, ha lefogytál és meg tudod ítélni, hogy milyen az új külsőd. Addig ne idegeskedj miatta!
2014. júl. 30. 18:02
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Majd kiderül ha lefogytál, lehet hogy nem is lenne rá szükség, még fiatal vagy. Ha nem csak az étrendeden változtatsz, hanem sportolsz is, akkor vlsz műtét nélkül is lehet tökéletes alakod.
2014. júl. 30. 18:03
 3/7 A kérdező kommentje:
Az lehet! de viszont a családban apa sem csont kollekció, és én pálcika akarok lenni, és majd abból kocka hasat, :)
2014. júl. 30. 18:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Simán sporttal és diétával is le lehet fogyni egy évben 30 kilót. persze kitartás kell hozzá egy jó nagy adag, de valamit valamiért. A műtét pedig szerintem nem ér sokat. A lógó bőröddel mit csinálsz majd? Testépítő diétát javaslok, erről pedig Drugs Bunny- Sárga kapszula című könyvből tudhatsz meg "mindent" . Ingyen letöltheted.
2014. júl. 30. 18:26
 5/7 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem ne gondolkozz műtétben. Főleg egyelőre.
2014. júl. 30. 19:41
 6/7 anonim válasza:
Figyelj én ugyan nő vagyok én nem is 17 éves de szülés után SZÉP LASSAN leadtam 46 kilót mégse lóg a bőröm sehol!!!Ésszel kell csinálni és sporttal nem koplalással. Sok sikert!
2014. júl. 31. 11:54
 7/7 anonim válasza:
0%

Ha nem zabáltad volna agyon magad egész életedben akkor nem kéne fogynod.

De a sport és az egészséges táplálkozás a legjobb módszer.

2014. aug. 5. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!