Epehólyag gyulladás után, műtét helyett valami ötlet?
Sztem a maj müködeset segitö es meregtelenitö dolgok.
Mira viz, az Energy cegnek a Regalen nevü cseppjei, mariatövismag-olaj. Egy forgalmazo hölgy szerint a Forever ceg Aloe Vera rostmentes itala, ö ezt hasznalja.
Lelki hatteret is jo rendezni: a maj tarolja a "merget", atvitt ertelmeben is elengedni, hozzaallast megvaltoztatni a dolgokhoz (röviden). (Mivel a maj termeli az epet.)
Ha kö is van, a feketereteklevel vigyazz, a haszn.utmutaton is rajta van, hogy elindithatja a köveket (es igy ujabb gyulladast okoz).
5.
Hu, nagyon köszi! Azóta már beszéltem néhány ismerős-orvossal, ők azt mondták, hogy először próbáljuk meg ezeket az alternatív módszereket, hátha. Aztán augusztus
végén csináljak egy ultrahangot. Ha javult valamit, akkor folytassam, ha nem nagyon, akkor meg műtét. Próba szerencse. :) Utánanéztem a reteknek, tényleg csak akkor ajánlják, ha már nincs gyulladás és ha már a kövek mérete lecsökkent 1cm alá. Még egyszer köszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!