Ez fitymaszűkület?
micsoda fitymátalanság :D
habár én lány vagyok de ránézésre meg tudom mondani hogyha nem csúszik hátrébb akkor az :D
Nem, ez egy enyhe fitymaszűkület, talán. Én ebből még azt is el tudom képzelni, hogy a fitymafék túl rövid.
Kérdező: eddig jön hátra magától, vagy eddig tudod egyáltalán hátrahúzni? Milyen különbség van merev és lankadt állapot között?
a makk mögé kellene tudni húznia fitymád,de van hogy igazából a fitymafék gátolja ezt és nem is szükület van hanem rövid a fitymafék.
Ingyen,egyedül elmehetsz urologushoz,a helyi kórházbakban ingyenes a vizsgálat és csak a rendelési időre kell elmenned.
Csak durva szükületet kell metélni,tehát ha az orvos ezt javasolná akkor mond meg ezt szeretnéd mindenképpen elkerülni.Fitymaszükületet lehet z plasztikával,bemetszéssel is orvosolni,ekkor nem váják le a fitymát,hanem a pénisz alsó részén fognak a fitymán lazítanak egy vágással.
De otthoni tornáztatás is kipróbálhatod,ha viszont pár hét alatt nincs javulás irány az orvos.Lényege meleg vízben minden nap a fitymát hátra kell óvatosan lassan húzogatni,és ha merevna pénisz akkor is folytatni és pár hét alatt aki szerencsés annak könnyebben fog a fitymája hátra menni és kevésbbé feszül majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!