Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogyan zajlik a fitymaszűkület...

Hogyan zajlik a fitymaszűkület műtét?

Figyelt kérdés
2013. nov. 12. 22:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Jobb ha nem tudod meg,mert akkor nem mész el a dokihoz .
2013. nov. 12. 22:52
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Körülvágják egy késsel és a lemetszett bőrt kidobják.
2013. nov. 12. 23:03
 3/15 anonim ***** válasza:
hogy rohadna le az keze az összesnek aki gyereket kinozz http://www.youtube.com/watch?v=optT3QA6YMc igy ezek után vállaljátok be
2013. nov. 13. 00:11
 4/15 anonim ***** válasza:

Megkérdezik hogy szeretnéd-e h körülmetéljenek avagy sem.Hogyha nem akkor csak azt a részt vágják le ami ránőtt.

Aztán vérvétel,1-2 napig a kórházba,utána következik a műtét,kb 1 órás a műtét (persze altatnak).Utána kell majd bőrgyógyászhoz járni meg kenegetni kenőccsel.Műtét utána óvatosan kell majd vele bánni,mert visszanőhet("tornáztatni kell az öcsköst")

11-12 éve műtöttek,azóta lehet h változott a procedúra

2013. nov. 13. 00:30
 5/15 anonim ***** válasza:
Nem 1-2 nap, bemész reggel, délután már lehet hazamenni.
2013. nov. 13. 07:19
 6/15 anonim ***** válasza:

Engem fél éve műtöttek, így leírom a friss tapasztalataimat:

vérvétel már nincs. Bár, ha 18 alatti vagy, talán van még, mert akkor altatnak, de 18 felett már nincs altatás.

18 felettiként reggel (vagy a megadott időpontra) bemész a kórházba, megkapod az ágyad, és vársz. Kapsz közben 1 nyugtató/altató tablettát, amitől ilyen "semmi nem érdekel" érzésed lesz pár óráig, ha szerencséd van, közben műtenek. Én reggel 7kor megkaptam a tablettát, délután fél2 után műtöttek, hatása már nem sok volt. Áttolnak a műtőbe, póló maradhat, ékszer, nadrág nem. Ott bekentek fertőtlenítővel, megkaptam az injekciókat, nem fájt vészesen, de éreztem. Kis várakozás, közben a doki odapakolja a cuccait, majd megbirizgálja, és megkérdezi, hogy érzed-e. Ha nem, akkor mehet a menet. Elkezdett vágni, ebből eleinte semmit nem éreztem, csak egy kis húzó érzést. Kicsit később egy vágást igen erőteljesen éreztem, akkor kértem még érzéstelenítőt. A vágás és a "finomigazítás" kb 20-25 percig tartott, aztán kb 10 perc a varrás. Abból 1 öltést teljes egészében éreztem, ahogy a fonalat végighúzta, az nem fájt, hanem csípett, de nem kértem már érzéstelenítőt, mert az utolsó öltések közt volt. Utána engem kitoltak a műtőből, a betegápoló egy "kellemes gyógyulást!" mondattal elköszönt tőlem, és otthagyott a műtő előtt... Szerencsémre jött arra egy másik doki, akit megkértem, hogy toljon vissza a kórterembe. Sokakkal ellentétben, nekem a műtét után kb. 5 perccel baromi erős fájdalmaim lettek, bekaptam egy algoflexet, elég hamar hatott, utána már nem is kellett egyszer se gyógyszer, nem fájt. Az éjszakai merevedés sem fájt, csak feszített kicsit, 2 napig nem tudtam tőle aludni rendesen, de csak azért, mert féltem, hogy elrepednek a varratok. Ha van kérdésed, privizz nyugodtan!

2013. nov. 13. 07:25
 7/15 anonim ***** válasza:

engem aug. végén műtöttek,altatva. bementem reggel. kaptam gyógyigyógyszert, ami miatt a szüleim szerint elkezdtem csernobili százszemű halakról beszélni,meg k*rvára röhögtem, majd felébredtem begézelt farokkal. egy-másfél hét után már rá is tudtam rántani, varrat szedés se volt mert felszívódott magától. am nekem utána kb 3 cm-rel nagyobb lett XD am just just take it easy csak egy kis bőrdarabról van szó, nem a szerszámot vágják le XD

15/f

2013. nov. 13. 16:41
 8/15 anonim ***** válasza:

NÉzd a fitymaszükületi műtét több féle lehet,a fityma plaszitka az jobb,nem változik meg lényegesen a nemiszerved kinézeted,csak lazítanak a fitymán eg ykis vágással,tehát a szükületetet szüntetik meg.Én ezt ajánlanám,gyorsabban is gyógyul.Ha az orvos megvizsgált,mert minnél előbb menjél el akkor jobb ha közlöd vele hogy nem szeretnél körülmetélést.

Aztán van a körülmetélés na ott végülis a makkodat fedő fitymát levágják,tehát csupasz lesz a fitymád,nagyobb műtét,nagyobb bőrfelület van érintve,és a nemiszerved kinézete is megváltozik,azt bizony akárki ránéz egyből tudja metélt vagy.Legalább 4 hét a teljes gyógyulás.Én elkerülném,sokaknak nem tetszik.De minnél előbb menjél el dokihoz,mert minnél enyhébb a szükületed annál könnyebb még kezelni.

2013. nov. 15. 11:31
 9/15 anonim ***** válasza:
jobb ha fityma plasztikát csinálnak,egy kis bemetszést,hamarabb gyógyul,nem változik meg lényegesen.
2013. nov. 15. 11:32
 10/15 anonim ***** válasza:
ahj istenem hagyjátok szegényt azzal, hogy csak fityma plasztikát csináltasson.. ha annyira rá van nőve akkor muszáj körülmetélni ez van... a doki nekem megmondta, hogy fityma plasztika esetén nagy eséllyel újra kialakul a szűkület, utána meg már körülmetélnek... magyarul bíz az orvosban, és hogy "sokaknak nem tetszik hogy vki körülmetélt" ez egy akkor f*.*szság... valójában a nők többsége nem is tudja hogy körül van metélve vki, csak látja hogy más, de attól még f*.*sz, az f*.*sz
2013. nov. 15. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!