Hogyan zajlik a fitymaszűkület műtét?
Sziasztok ,
Ha én is feltehetnek igy egy kerdest , Nekem azt mondta az orvos , ahogy itt írtátok ossze van szukulve , 13 lassan 14 eves vagyok .nagyon paras vagyok az ilyenektol , hányós - ájulósvagyok , én még a vérvételtől is félek . De attol jobban hogy elkezd nőni es ugye a bőr ossze van szukulve es mi tortenhet ... Meg hat egyebkent is ... Kesobb a mutet nelkul mi lenne . Valaki leirna hogy vannak e hatranyai ennek a korulmetelesnek , mondjuk nekem sajna nincs valasztasom ...
Bíztosan nincs más választásod 14/F?
Látott már orvos?
Egyáltalán nem megy hátra a fitymád merev állaptoban?
Ha nem látot orvos akkor azonnal menj el hozzá!!!
Nézd kezelni kell a szükületed mert ha nem akkor nem is tudod tisztán tartani a nemiszeved rendesen és bacilusok tapadhatnak le,begyulladhat,nem szabad elhanyagolni.
Nézd a legfontosabb ha valóban nincs más választásod, hogy jó orvost találj!!!!Nézz utána kiről írnak a környéken ahol élsz jókat,és azt kell választani,akár több orvost is meg kell keresni.
De mindenképpen menj el orvoshoz minnél előbb vele,legkésőbb nyáron,ami kíváló lenne ,mert bőven lenne idő a gyógyulásra,vagy tavaszi szünetben.A körülmetélési műtét 4-6 hét alatt gyógyul meg teljesen,tehát pár hétig nem lehet tornászni,de hogy ne kérdezgessen a suliba vakbél vagy más hasi műtétet lehet hazudni,hogy emiatt nem tornázhatsz.És meg kell kérdezni az orvost a kötéscseréről,a tisztántartásról,hogy műtét után hogyan is csináld,mert néha nem mondják el rendesen.
Urologushoz akár egyedül kiskorúként is elmehetsz csak időpontot kell kérni akár telefonon az orvostól,vagy a háziorvosodat is megkérheted nézze meg.De mindenképpen nézesd meg orvossal.
14/f még valami nézd több orvost is érdemes felkeresni mert van hogy valamelyik azt mondja hogy csak körülmetélést csinál a másik meg körülmetélés nélkül,más módon is kezelni akár a fitymaszükületet,erre néha rá kell kérdezni,vagy határozottan kijelenteni hogy ha lehetne a körülmetélést szeretnéd a legkevésbbé és ha lehet más alternatívák érdekelnének.
De mindenképpen menj el orvosoz.Korodbeli fiataloknál altatásban végzik 15-20 perc között van bármelyik fitymaszükületi műtét.De ne hallogasd sokáig,viszont más orvos véleményét is kérd ki akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!